Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

YKS 2021

Sınava girecek misiniz

• Kullanılan toplam oy
    81
  • Anket kapatılmış .
Fen çözmedim ilk sınavda. (Hiçbir şey hatırlamıyorum çünkü :D) ikinci sınavda da toplasan üç dalda 6 net anca çıkarttım. 250kya girdim. Üniversite sınavına kaç zaman önce girmişim, fen çözmeden 250kya girdim sayısalda. Sayısalcıyım yani sözel derslerini almadım gibi bir şey ama ona rağmen sosyal bilimleri tamamen genel kültürle yaparak 13kdaydım. Gençlik bitmiş...
Gençliğin suçu yok be
covid ve gelecek kaygısı yeni nesili çok etkiledi psikolojik olarak yıprandılar

havacılık yonetimi veya uluslararası iliskiler (ticaret ve lojistik) bolumu hakkında bilgisi olanlar bana ulasabilir mi

Tercih sonuçları açıklanmak üzereyken bir şey sorayım. Şimdi ben ikinci üniversitemi tercih ettim. Kayıt olurken lise diploması istiyor. Lise diploması sanırım üniversitede kaldı ya da kayboldu. Yani nerede bilmiyorum. Lise yerine üniversite diploması götürsem oluyor mu? :D Sonuçta aynı üniversiteyi tercih ediyorum tekrar. :D

Tercih sonuçları açıklanmak üzereyken bir şey sorayım. Şimdi ben ikinci üniversitemi tercih ettim. Kayıt olurken lise diploması istiyor. Lise diploması sanırım üniversitede kaldı ya da kayboldu. Yani nerede bilmiyorum. Lise yerine üniversite diploması götürsem oluyor mu? :D Sonuçta aynı üniversiteyi tercih ediyorum tekrar. :D
Ben de benzer r soru sorayım kayıt için gerekli belgeler nelerdir? xd

Üniversitededir o. Öğrenci İşlerine gidip Lise diplomanı talep et. Mezun olan bir öğrencinin belgeleri hemen gönderilmez herhalde. Lise diplomasını alıp sonra öyle başvur. Zaten sizde de diyebilirsin ama sıkıntı falan çıkar sen gene al ver yap böyle.

Diplomanın aslı yoksa da aslı gibidir belgesi vardır kesin. Alabilirsen onu alırsın. Normalde direkt belgenin kendisinden aslı gibidir yapılıyor ama aslı gibidir belgesinden de aslı gibidir yapılır mı bilmem. Yaparlarsa onu alırsın.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık