Benimki de vermiyor yaUsta. Öyle de bana vermiyo diye koca arayışındayım?

Benimki de vermiyor yaUsta. Öyle de bana vermiyo diye koca arayışındayım?
İnek olan arkadaşım matta sadece 30 tane işaretleyebildim diyor. Çok zorladılar diyor matta. Matta sıkıntı yaşadıysanız normal jhfsajnfaskmsaf
2 yıldır çok çalışıyor ya. Geçen yıl sayısalda beklediğinden düşük geldiğinden, 18k da mezuna bırakmıştı. Çok saçma olduğunu falan söyledik de İtü'yü kafasına koymuştu.Senin arkadaşı merak ettim, dünkü sınavda da onu söylemiştin. :d
2 yıldır çok çalışıyor ya. Geçen yıl sayısalda beklediğinden düşük geldiğinden, 18k da mezuna bırakmıştı. Çok saçma olduğunu falan söyledik de İtü'yü kafasına koymuştu.
Konuştum az önce kendisiyle de morali çok bozuk. Daha kalmaz mezuna. Zaten artık herkes mezuna bırakıyor. Ünide direkt 12. sınıftan gelen kalmadı pek. Her sene insan sayısı böyle birikince daha da zorlaşıyor.Umarım bu sefer kazanır da, 1 senesi daha boşa gitmez.
Oha bir de sayısal 18k mı?2 yıldır çok çalışıyor ya. Geçen yıl sayısalda beklediğinden düşük geldiğinden, 18k da mezuna bırakmıştı. Çok saçma olduğunu falan söyledik de İtü'yü kafasına koymuştu.
Evet. İnekti bayağı da bazen olmayınca olmuyor işte. Yaptığı derece aslında çok iyi gerçi de çalışmamın karşılığı daha yükseğiydi kafasında biraz.Oha bir de sayısal 18k mı?
Başka bir okula gidip yatay geçiş yapsaymış keşke. Neyse sağlık olsun.Evet. İnekti bayağı da bazen olmayınca olmuyor işte. Yaptığı derece aslında çok iyi gerçi de çalışmamın karşılığı daha yükseğiydi kafasında biraz.