Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

YKS 2021

Sınava girecek misiniz

• Kullanılan toplam oy
    81
  • Anket kapatılmış .
Başka bir okula gidip yatay geçiş yapsaymış keşke. Neyse sağlık olsun.
Geçen yılki yaptığından düşük gelmesin ben düzeltirim onun moralini hsfajsfnkjsfam

Sistem çok bozuldu ya. Her sene mezuna kalan kişi sayısı arttığından ötürü, eski senelerde yaptığın puanlarla artık çok daha geride kalıyorsun. Mezuna bırakmak o yüzden eskisi kadar mantıklı değil bence. En iyisi 11 12 de çalışıp geçmek gibi duruyor. Genç arkadaşlara tavsiye olsun .d

Geçen yılki yaptığından düşük gelmesin ben düzeltirim onun moralini hsfajsfnkjsfam

Sistem çok bozuldu ya. Her sene mezuna kalan kişi sayısı arttığından ötürü, eski senelerde yaptığın puanlarla artık çok daha geride kalıyorsun. Mezuna bırakmak o yüzden eskisi kadar mantıklı değil bence. En iyisi 11 12 de çalışıp geçmek gibi duruyor. Genç arkadaşlara tavsiye olsun .d
Mezuna kaldıkça baskı da artıyor. İlk sene sayısal yerine ea dan girmediğim için çok pişmanım ben. :/
Facebook gruplarına gir, 3 çocuklu ABDli hanımlar bekliyor
Mürsel vol2 olucam ben.

iflas kanka iflas.. Sergüzeşti değiştirip Zehra'yı işaretledim, cevap Sergüzeştmiş. Alev püsküresim var indir kepenkleri
Ben bilmediğimden direkt isimli olanları eledim. Sergüzeşt dedim sanırım. Ya da öbür şık neydi?

Mezuna kaldıkça baskı da artıyor. İlk sene sayısal yerine ea dan girmediğim için çok pişmanım ben. :/

Mürsel vol2 olucam ben.
Bizim dönemde ben bütün sınavlara girmiştim. Üçünde de önüme seçenekleri koydum. Hukuk-mimarlık ya da çocukluk hayalim tarih.. Sonra mimarlık seçtim. Şimdi iyi gelirse sanat tarihi okumayı düşünüyorum. :D

Aç bir Can Yaman hesabı, İspanyol hanımlara yürü. Bu da gider. Ama onlar Türkiye'de yaşamak ister şimdi
Bu olmadı ama.
Mürselin başarısına hayranım ben. İngilizce konuşamadan Amerikalı tavlamak... Emojilerle derdini anlatmıştır Kral.
Ona yalan diyorlar. Aslında Mürsel amerikalıymış diyorlar. Tam bilmiyorum ben ama bizim türkçeci de 0 türkçeyle amerikalı kadınla evlendi. Şimdi çocuğu oldu. Onu da Esma koydu vizyonsuz herif.

Ben bilmediğimden direkt isimli olanları eledim. Sergüzeşt dedim sanırım. Ya da öbür şık neydi?

Bizim dönemde ben bütün sınavlara girmiştim. Üçünde de önüme seçenekleri koydum. Hukuk-mimarlık ya da çocukluk hayalim tarih.. Sonra mimarlık seçtim. Şimdi iyi gelirse sanat tarihi okumayı düşünüyorum. :D
Tarih 10. Sınıfa kadar benim de hayalimdi. Sonra iş yok dediler ben de hukuk u geçtim.
Mimarlık iyidir ama.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık