Ben de o göz var mı pışııııık ya benimsin ya kara toprağın?Yurt dışına boş ceple gidemem. Biraz para kazanayım.
Avrupalı mı?Boşver bunu. Kıymetini bilmedi. Ben sana yakışıklı bir çocuk ayarlarım.
Ben de o göz var mı pışııııık ya benimsin ya kara toprağın?Yurt dışına boş ceple gidemem. Biraz para kazanayım.
Avrupalı mı?Boşver bunu. Kıymetini bilmedi. Ben sana yakışıklı bir çocuk ayarlarım.
Avrupa'yı alır sana.Avrupalı mı?
Hemen gönder gelsin baktım benim de yks olmuyo b planı lazımAvrupa'yı alır sana.
Sarışın seviyorsun dimi. Manitası varda ayırırım. Sevgilisini sevmiyorum zaten bahanem olur hjasfnjfsamksaföHemen gönder gelsin baktım benim de yks olmuyo b planı lazım
Adam olsun yeter ne sarışını? ama milleti de bozmayalım ayıp.........Sarışın seviyorsun dimi. Manitası varda ayırırım. Sevgilisini sevmiyorum zaten bahanem olur hjasfnjfsamksafö
Ben hollandalı buldum gibi. Sana bay bay ?Ben de o göz var mı pışııııık ya benimsin ya kara toprağın?
Avrupalı mı?
Lan bana bulmuyorsun, yamato'ya tip seçeneği bile sundun. Yazıklar olsun.Sarışın seviyorsun dimi. Manitası varda ayırırım. Sevgilisini sevmiyorum zaten bahanem olur hjasfnjfsamksafö
Avrupalı yakın bir kız arkadaşım yok ya napayımBen hollandalı buldum gibi. Sana bay bay ?
Lan bana bulmuyorsun, yamato'ya tip seçeneği bile sundun. Yazıklar olsun.
Çeşit bolda adam yok bizde pek ahsfsjnsgksmaöAdam olsun yeter ne sarışını? ama milleti de bozmayalım ayıp.........
Bulursun bulursun kardeşineÇeşit bolda adam yok bizde pek ahsfsjnsgksmaö
Buluruz kardeşimmm. 18 olda yakmayalım birilerini fhasbjsfankjfsamBulursun bulursun kardeşineşdmfçdlxşdldşd
Dile yakınlığım olsa geçerdim dile. Lisede dilciler çok rahattı.Sınıfa girdim, 32 kişilik sınıf: 30 kız - 2 erkek.
Dedim işte dilcilik beee, keşke lisede de dil okusaymışım falan (bizim lisede bırak dili-sözeli, eşit ağırlık bile yoktu)
Neyse, güzel 1-2 kız vardı sınıfa. Bi baktım sınav başladıktan sonra birisi kafayı koydu masaya, uyudu. Şöyle bi çevirdim kafamı, 4-5 kişi uyuyordu sınav esnasında. Dedim ne ilginç bir grup bu dilciler..
Bitane de teyze vardı en az 50 yaşında, o da ilginçti.
80 sorunun 1'ini bilerek işaretlemedim, 2'sini de yetiştiremedim. 77 tane işaretlemişim, bakalım kaçı doğru çıkacak.
Verilen Türkçe cümlenin en yakın İngilizce çevirisi aşağıdaki şıklardan hangisidir veya tam tersi şeklindeki sorular müthiş vakit yedi.
Diğer sorulardan bi miktar zaman kazanıp, ondan sonra bu en yakın çeviri kalıbındaki sorulara başlamak lazımmış. Bilemedik tabi, acemiliğimize denk geldi.
2 günlük güzel bir etkinlik oldu bana da, iyi ki girmişim sınavlara. Gerçekten eğlendim.
Hedefi olan genç kardeşlerimiz için, umarım hayırlısı olur.