Nereleri tercih etmeyi düşünüyorsun ?Yapacağım.
Nereleri tercih etmeyi düşünüyorsun ?Yapacağım.
Yabancı dil kursuna gitmene hiç gerek yok heDil 8k. Napsam kaydolsam mı keyfine bi yere bilemedim xD
Şöyle akşamları takılmalık, ortamı güzel bol östrojenli bi ikinci öğretim bulsam kaydolurum aslında.
İzmir Ekonomi Mütercim Tercümanlık.Şuan aklımda sadece burası var.Nereleri tercih etmeyi düşünüyorsun ?
Mütercim tercümanlık iyi bölümdür. Hayırlısı olsun.Tek önerim şu; Mezuna kalmayı bir kayıp olarak görme. Mezuna da kalsan bu bir eksik değil, tecrübe ve kazanç olabilir.İzmir Ekonomi Mütercim Tercümanlık.Şuan aklımda sadece burası var.
Evet.@Sakata Gintoki dilden 3k mı yaptın sen ?
Boğaziçi deyince aklıma 3. senesinde hazırlıktan geçemedikten sonra ışığı görmeyip okul değiştiren arkadaşım geliyor hep.Çok yakın bir dostum bu yıl Boğaziçi İngilizce Öğretmenliği bölümünü bitirdi. Görüştüreyim istersen?
Abi hedeflediğim bölümler İngilizce Öğretmenliği yok ama olur.Çok yakın bir dostum bu yıl Boğaziçi İngilizce Öğretmenliği bölümünü bitirdi. Görüştüreyim istersen?
Benim arkadaş Beşiktaş'ta eve çıkmıştı. Bunu söylediğimde herkesin aklına kesin ortamlara akıyordur diye geliyor ama evinin altında Türkiye'nin en pahalı internet kafesi varmış. Üç öğün yemeğini bile orada yiyormuş.Benim o zamanlardaki hatun da aynı senaryoyu yaşamıştı. Sonra İstanbul Üniversitesi'ne geçti, psikoloji mi sosyoloji mi okudu bişey okudu ama hatırlamıyorum.
Salak ders çalışacağına, sağda solda garsonluk falan yapıyor. Dedim kaç para kazanıyorsan ben vereyim, otur dersini çalış geç şu hazırlığı. Yok. 3 yıl boyunca kaldı ya inatla.
Ablası da Boğaziçi mezunu bir de, düşün. Bir yandan ablası baskı yapıyor, bir yandan ben yapıyorum falan.. İnat işte, çok kötü bir huy.