Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

YKS 2021

Sınava girecek misiniz

• Kullanılan toplam oy
    81
  • Anket kapatılmış .
Benim o zamanlardaki hatun da aynı senaryoyu yaşamıştı. Sonra İstanbul Üniversitesi'ne geçti, psikoloji mi sosyoloji mi okudu bişey okudu ama hatırlamıyorum.
Salak ders çalışacağına, sağda solda garsonluk falan yapıyor. Dedim kaç para kazanıyorsan ben vereyim, otur dersini çalış geç şu hazırlığı. Yok. 3 yıl boyunca kaldı ya inatla.
Ablası da Boğaziçi mezunu bir de, düşün. Bir yandan ablası baskı yapıyor, bir yandan ben yapıyorum falan.. İnat işte, çok kötü bir huy.
Benim arkadaş Beşiktaş'ta eve çıkmıştı. Bunu söylediğimde herkesin aklına kesin ortamlara akıyordur diye geliyor ama evinin altında Türkiye'nin en pahalı internet kafesi varmış. Üç öğün yemeğini bile orada yiyormuş. :D

Konu dışı gelebilir belki ama bunlar konu içi aslında. Tercih yapacak arkadaşlara tavsiye niyetinde.

arkadaşlar bir sorum olacak kuzenim geçen sene 192 puan aldı tytden tercih yapmadı ek puanı ile birlikte 232 puanı var.
Bu sene 149 aldı 150 barajını aşamadığı için özel yetenek sınavına giremiyor mu geçen sene puanıyla? Dönüştürme yapılmamış. Herhalde 200 ham istiyor dönüştürme için? Şimdi geçen seneki puanla başvuru yapamaz mı?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık