Tam da bugün yaşadım ve sonra korsanfana girip bu konunun hortladığını görmek epey ilginç. Şimdi anlatacağım olay bu yana bu da günün 2. paranormal olayı olsun

Bugün ilk defa yaşadım, belki paranormal bir olay bile değildir, her şeyin bir açıklaması olduğuna inanırım ama yine de yazayım. Evde yalnızdım ve telefon oynayıp kitap okuyordum. Sürekli mutfaktan veya bir başka odalardan tık tuk sesler geliyor ama oralı olmuyorum buzdolabıdır buzluktan ya da pencereden falan geliyordur diye kafama takmıyorum bile. En sonda kitabı okurken bu sefer bir şeyin düştüğünü işittim, küçük bir oyuncak gibi bir cismin parkeye düşme sesiydi tam olarak kesinlikle evden gelmişti. Baktım etrafa odalara yok bir şey geri odaya girdim, bu aptalca sesleri duymamak için odanın kapısını kapattım ve üstüne müzik açtım. Çok değil gerçekten 2-3 dakika sonra evden güm diye ses geldi, lan derken hafif psikopatça bir gülümseme ve korku denilebilecek bir merak duygusuyla bilgisayardan kalkıp odanın kapısını açtım. Evde birisi olduğundan şüpheleniyordum daha çok. Odayı açtığımda koridorun sonunda duvara yaslı olan küçük elektrikli süpürgenin yere düştüğünü gördüm. Sadece benim odamın penceresi açık ortada bir rüzgar falan oluşturacak sebep yoktu. İçimden saydırıp huzursuz hissetmeye başladım, o süpürge 2 gündür galiba orada köşedeydi neden şimdi düşüyor üstelik bu olayların ardından? Gittim düzelttim süpürgeyi, korkudan ziyade içimde anlamsız bir huzursuzluk başladı. Zaten kolay kolay korkan biri değilimdir, hatta korkmam bile. Gittim elimi yüzümü yıkadım, odaya girip kapıyı kapattım dışarı çıkacaktım biraz hava almak için. O sıra bile takırtılar devam ediyor. Dışarı çıktım işte. Biraz önce eve geldim. Neden kafama bu kadar taktım onu söyleyeyim, bundan 1 gün önce cinli minli bayağı insan aklının zar zor kaldırabileceğini düşündüğüm bir kabus görmüştüm. Onun da etkisi oldu, ona mı bağlı falan diye. Rüyaların tamamen bilinç ve psikolojinin eseri olmasını bilmeme rağmen geri kafalı birisi gibi teoriler üretiyordum aklımdan. Oysa pek inançlı birisi değilimdir. Tam olarak gözümün önünde gerçekleşen bir olaya rastlamadığım için sadece tesadüf diyorum. Tesadüftür de.