En itici karakterlerden biri , forumun çoğunluğunun ne sebeple sevdiğine anlam veremedim.
Aga tayfada değil hani haberin olsun.Ahahahahahaha bekle ve gör!
Elbaf'a yetişir merak etme. Zaten o arcta Kaido ve Big Mom'u da görme ihtimali çok güçlü. İkisinin de ölmüş olmasını beklemiyorum. En azından Big Mom ölmemiştir. Onunla ilgili açıklanacak bilgiler var.Aga tayfada değil hani haberin olsun.
Gerekirse şu ucube katılmasın tayfaya.Wano'dan herhangi bir karakteri seride yabancıların dediği gibi cameo tarzında bile görmek istemiyorum.Elbaf'a yetişir merak etme. Zaten o arcta Kaido ve Big Mom'u da görme ihtimali çok güçlü. İkisinin de ölmüş olmasını beklemiyorum. En azından Big Mom ölmemiştir. Onunla ilgili açıklanacak bilgiler var.
Yamato'da bu arc içinde tayfaya katılacaktır.
En iyi tasarıma sahip karakterlerden biri, nesi ucubeymiş acaba? Oden'im dedi diye etmediğiniz kalmadı. Tayfada bile birçok karakterden çok daha iyi hem tasarım olarak hem de kişiliği itibariyle. Bizim tayfada anormal davranışı olmayan kimse yoktur.Gerekirse şu ucube katılmasın tayfaya.Wano'dan herhangi bir karakteri seride yabancıların dediği gibi cameo tarzında bile görmek istemiyorum.
300 bölüm sonra İtachi:En iyi tasarıma sahip karakterlerden biri, nesi ucubeymiş acaba? Oden'im dedi diye etmediğiniz kalmadı. Tayfada bile birçok karakterden çok daha iyi hem tasarım olarak hem de kişiliği itibariyle. Bizim tayfada anormal davranışı olmayan kimse yoktur.
Ayrıca isteseniz de istemeseniz de artık tayfa üyesi olduğu kesinleşti.
Bir de uyanış açmış olursa tayfaya vereceği katkıyı düşünemiyorum. Şu haliyle bile amiral seviye bir de uyanış açsa üst seviye amiral ligine çıkar.
Gahahahahaha Çok beklersin.300 bölüm sonra İtachi:
Usopp'un düğününde katılır tayfaya, görürsünüz siz
En iyi tasarıma sahip karakterlerden biri, nesi ucubeymiş acaba? Oden'im dedi diye etmediğiniz kalmadı. Tayfada bile birçok karakterden çok daha iyi hem tasarım olarak hem de kişiliği itibariyle. Bizim tayfada anormal davranışı olmayan kimse yoktur.
Ayrıca isteseniz de istemeseniz de artık tayfa üyesi olduğu kesinleşti.
Bir de uyanış açmış olursa tayfaya vereceği katkıyı düşünemiyorum. Şu haliyle bile amiral seviye bir de uyanış açsa üst seviye amiral ligine çıkar.