Çek koy Youtube'a, duyalım güzel sesini.TeşekkürlerAslında çok yazı içerikli bir konu değil ama sesli mesaj sisteminin gelmesini istediğimi bende daha önce belirtmiştim. Büyük kolaylık olur.
Çek koy Youtube'a, duyalım güzel sesini.TeşekkürlerAslında çok yazı içerikli bir konu değil ama sesli mesaj sisteminin gelmesini istediğimi bende daha önce belirtmiştim. Büyük kolaylık olur.
Pek anlamıyorum o işlerden. Anlayan birini bulursam, başa sarıp sarıp sesimi dinlersinÇek koy Youtube'a, duyalım güzel sesini.
Ekürim diye demiyorum, sesi harbiden güzel ve konuşması da akıcıdırÇek koy Youtube'a, duyalım güzel sesini.
Ekürim diye demiyorum, sesi harbiden güzel ve konuşması da akıcıdır![]()
Ver siyah ekranı, biz sesini dinlesek de kafi.Pek anlamıyorum o işlerden. Anlayan birini bulursam, başa sarıp sarıp sesimi dinlersin![]()
Ekürim diye demiyorum, sesi harbiden güzel ve konuşması da akıcıdır![]()
Teşekkürler. Ay-Elbaf göreceğimize inandığım yerler. Raftel'in de başkent olması söz konusu.Ben başkent Raftel diye düşünürdüm ama Dünya Hükümetinin erişemediği bir ülke olan Wano da olabilir aslında. 8 sayısı gerçekten vurgulanmış. Eğer olay buysa bizim tayfa bu 8 ırkı da teker teker ziyaret etmiş olacak. Elbaf'ı kesinlikle göreceğiz bence devler de bu ırklardan biri. Ay ırkı da söz konusuysa bizimkilerin Ay'a da gideceği söz konusu o zaman. Bu kulağa biraz tuhaf geliyor. Ama böyle bir durumda Enel ile ikinci defa karşılaşabiliriz
Gerçekten başarılı bir teori olmuş eline sağlık.
Teşekkürler. Başkent olmama durumu mevcut Wano'nun. Yazdıkların içinden Ohara ilgimi çekti. Bir sebebi var mı Ohara yazmanın?İkinci teorini görüp geldim eline sağlık.
Müttefiklerden biri Wano bence de başkentte olsa 8 den birini asıl D olarak görmemiz gerekiyor.
- D. - Wano - Alabasta - Skypia - Balıkadam - Elbaf - Ohara - (Boş) Kano olacağını düşünmüyorum Luffy bağlandı Kano eşşek değiller ya derler Luffy'e böyle böyle