Anladım, gene de teşekkürlerO bütün ırkların eskiden bir arada yaşadığını düşünüyorum. Wano'nun başkent olma ihtimali zor. Bana Raftel gibi geliyor.
Bir de teori yaparken şunu hesaba katmalısın Oda bir hikayeden yararlanıyorsa çok az yararlanıyor. Teori üretenlerin en büyük hatası bu. Bm arcında belki de 100 lerce farklı şeylerden alınmış alıntılar vardı. O efsanede çok az bir kısım çıkar her zaman olduğu gibi. Belki de tek şey.
Teoriden tutsa tutsa çok ufak şeyler tutar diye düşünüyorum. Eline sağlık.

                           
                       
                    
                         
               
               
                           
                       
                    
                         
               
               
,Drake konusuna gelince, Kaido'nun fiziksel güç ile yenilmeyeceği gibi bir düşüncem vardı. Luffy,Marco,Law,Kid,inu gibi isimlerin yenildikten sonra 2. Perde de Drake Kaido'nun zaafından ötürü ön safa geçer diye düşündüm. O şekilde aktarmamın sebebi bu. Elbette sadece bayrak görevi görerek Zoro,Sanji ile arka safta da kalabilir. Birde eğer Wano başkent çıkmaz ise Kano Kuni'ninde eski müttefik olduğuna inanıyorum. Bu iki ülke Çin ve Japonya çünkü.
                           
                       
                    
                         
               
               
                           
                       
                    
                         
               
               
                           
                       
                    
                         
               
               
                           
                       
                    
                         
               
               
