Biz de yanılma yok ReisWano sonu amiral diyenler, daha doğru tahmini yapmış bildiğin.

Biz de yanılma yok ReisWano sonu amiral diyenler, daha doğru tahmini yapmış bildiğin.
Sıradan yer çekimi iyi kan aldı, raging tiger yapsa patlar reis.Şuanki Zoro Fuji'ye ne yapar sence ? Dressrosada kapışmak istiyordu xd
Ya öyle bir saldırı gücü var ki, ortalama güç olarak kendinden üst kategoride olanlara karşı bile bir şans verilir.Biz de yanılma yok Reis![]()
Sabo? Allah'ını seversen sabo şuan zoroyu görse abi der.Sağ kol üstü olmuştur. Yamato ve Sabo ayarındadır şu an.
Ya Queen > Kata gibi fena şeyler de söylüyorsun şimdi RedBiz de yanılma yok Reis![]()
Bunları diyen adamlar ne fanı olursa,olsun kaale alınmayacak kişilerdir.Ya öyle bir saldırı gücü var ki, ortalama güç olarak kendinden üst kategoride olanlara karşı bile bir şans verilir.
Şu an hangi seviyede olduğu önemli değil benim için. Ama Zoro'nun zirveye oynadığı kesin.
Benim için Wano'nun en iyi yanı, bunun tescillenmesi oldu. Yıllarca bunu tartıştım bu forumda.
-Luffy'nin emir eriydi, çok güçlenmezdi.
-Diğer novalar kaptandı, Zoro kimdi ki.
-Diğer yonkoular kendi sağ kollara tek atacağı için, Zoro'nun da yeri belliydi.
Bunları diyen çoktu. Herkesin ağzına ağzına vurdu Wano. Artık saçmalayana, yıldırımlı haki sahnesi atarım sadece.
Dayanıklılık konusunda öyle yalan değil xDYa Queen > Kata gibi fena şeyler de söylüyorsun şimdi Red![]()
Zaten sıradaki rakibi o kalibrede olacaktır. O dövüş çizilirse bir şekilde yener. 3 raunda gerek yokÜç raund sürsün isterse ya sonuçta biz kazandı deriz hatta varsa böyle sağdan soldan birileri de zarar versin hoş alıştık lütfünün vslerinden xD