Öyle bir çar ki ayağımızı yorgana göre uzatamamışız seçenek yetmiyor amiral seçeneği açmışız onu bile yalan etti.

Hangisi daha güçlü olursa olsun fark çok azdır king ve kata arasında. Ateşsiz king’in karşılığı uyanışsız kata falan olur.Nihai saldırısının ateş tabanlı olması farklı bir konu. Ben de beklemezdim ama diğer yandan adamın lakabı "hellfire" yani. Speed Gonzales ne kadar hızlı diye şaşırmak gibi bir şey bu
King'i Katakuri'den daha güçlü yapan şeyler farklı.
Şu durumda Zoro'yu Katakuri'yle kıyaslamak abesle iştigal olur.
Şu an bence bir amiral King’i bu şekilde yenemez.Marco gibi baya kapışır ondan sonra bak Kaido düştü lan diye şoka sokup öyle vurur ensesine.Ulan bileydim yonkou olur derdim. Benim fanlığımın sınırlarını bile aştı adam. Yuhhh aa**** pessssssss ???
Öyle bir konuya gerek yok, kimin daha güçlü döndüğü gün gibi ortada@Densetsu no Samurai
Zoro ve Luffy için 2 yıllık aradan kim güçlü dönmüş konusunu açmaman çok büyük hataydı. Ben bir amiralci olarak bunu savunmuştum, çok destek görmemiştim. Onu konu açılsa şu an iyi dalga geçilirdi. @RedTeroR @Millennium Wizard ile beraber savunma yapmıştım galiba birilerine karşı.![]()
Aklıma birkaç Zoro fanı geliyor Luffy güçlü dönmüştür diyen. 2-3 yıl önce Luffy rahat %80 alırdı.Öyle bir konuya gerek yok, kimin daha güçlü döndüğü gün gibi ortada![]()
Kızmamak lazım biliyorsun Zoro beklentileri pek karşılayamazAklıma birkaç Zoro fanı geliyor Luffy güçlü dönmüştür diyen. 2-3 yıl önce Luffy rahat %80 alırdı.![]()
Beklentiler Who ile dövüşmesiydi Lütfü fanlarının beklentisini karşılasa Sanji’den fark yerdi.Kızmamak lazım biliyorsun Zoro beklentileri pek karşılayamaz![]()
Konusunu açmadan Zoro daha güçlü döndü dediydik. Dedik dedik inanmadınız noooldu şimdi ?@Densetsu no Samurai
Zoro ve Luffy için 2 yıllık aradan kim güçlü dönmüş konusunu açmaman çok büyük hataydı. Ben bir amiralci olarak bunu savunmuştum, çok destek görmemiştim. Onu konu açılsa şu an iyi dalga geçilirdi. @RedTeroR @Millennium Wizard ile beraber savunma yapmıştım galiba birilerine karşı.![]()
King çoğu amirale karşı daha iyi performans sergiler. Çünkü amirallerde King'in ateşini karşılayacak güç yok. O yüzden dediğin gibi amirallerin çoğu King'i bu şekilde yenemezŞu an bence bir amiral King’i bu şekilde yenemez.Marco gibi baya kapışır ondan sonra bak Kaido düştü lan diye şoka sokup öyle vurur ensesine.Zoro biraz daha iyi iş çıkarmış olabilir yani o açıdan seçenek bile yetmiyor.
![]()