Yok gerçek şuçluyu ele vermek lazım bu durumda masumu kurtarmak için.
Dışarda bir sürü yardıma ihtiyacı olan insanlar parasızlıktan intihar eden,tacize uğrayan yada vb peki biz merhametli insanlar onlar için ne yapıyoruz görmezden gelip yalandan onlar için üzülüp iki paylaşım yapıp hayatımıza devam ediyoruz çünkü bizim sorunumuz değil .Bİzim kendi hayatımız var kendi sorunlarımız var bu yüzden benciliz.Dünyanın en aciz insan davranışıdır bencillik. Basit insanların özelliğidir. İnsanı insan yapan en önemli davranışı merhamettir. Bir masumun öldürülmesindense özgürlükten geçerim.
Ben güvenlik görevlisiyim asgari ücretten bir tık yüksek maaş alıyorum yine de her ay maaşımın belli bir miktarını sadaka olarak veriyorum ihtiyaç sahiplerine.Dışarda bir sürü yardıma ihtiyacı olan insanlar parasızlıktan intihar eden,tacize uğrayan yada vb peki biz merhametli insanlar onlar için ne yapıyoruz görmezden gelip yalandan onlar için üzülüp iki paylaşım yapıp hayatımıza devam ediyoruz çünkü bizim sorunumuz değil .Bİzim kendi hayatımız var kendi sorunlarımız var bu yüzden benciliz.
Neyse uzatmak istemiyorum sadece bencillik o kadar kötü bir özellik değil bana göre benim düşüncem bu yönde.Ben güvenlik görevlisiyim asgari ücretten bir tık yüksek maaş alıyorum yine de her ay maaşımın belli bir miktarını sadaka olarak veriyorum ihtiyaç sahiplerine.
Bencillik yapanların sayısı arttıkça dünya yaşanmaz hale geliyor. Halen bencilliği savunabilmen yanlış diye düşünüyorum. Bu toplumun bencilleşmediği güzel zamanlar vardı.
Hayatta kalmak için bencil olacan çünkü hayattaki en büyük amacımız hayatta kalmak bir gün kesinlikle öleceğimizi bilsek bile. Herhalde o yüzden bencillik kötü bir özellik değil diyorsun.Neyse uzatmak istemiyorum sadece bencillik o kadar kötü bir özellik değil bana göre benim düşüncem bu yönde.
Oda var da çok daha küçük seyler için benciillik yapıyoruz ben her insanda var ama az ama çok farklı türlerde bencillik var bazen senin için değerli olan eşyanı paylaşmak istemezsin çünkü sen ona değer verirsin. Ya da intihar eden insanlar sadece kendileri düşünürler çok uçu açık bencillik kavramının herkesin bencilliği farklı sadece.Hayatta kalmak için bencil olacan çünkü hayattaki en büyük amacımız hayatta kalmak bir gün kesinlikle öleceğimizi bilsek bile. Herhalde o yüzden bencillik kötü bir özellik değil diyorsun.
Efsane yorumAskerden yeni gelmiş biri olarak söylüyorum özgürlüğü seçerdim.