İnsanlar yine dayanıklılık üzerinden yürüyüp Ulti'ye oy vermiş. Kata vs King konusunda King'e aynı sebepten oy verilmişti ama sonuç belliŞu ankete bakıp ibret alın.19 oy çıkmış Ulti’ye.Baktıktan sonra bana söyleyin forumda anket sonuçlarının ne kadar güvenilir olduğunu Kata’nın King’i ankette ezdiğini falan.
Halkın eline bırakırsan böyle oluyor işte çok demokratik.xD
Aslında çok büyüleci bir dayanıklılığı da yok ama neyse.. Kardeşi kral hakili saldırı yedi, Suitden saldırı yedi, Gear3 yedi..İnsanlar yine dayanıklılık üzerinden yürüyüp Ulti'ye oy vermiş. Kata vs King konusunda King'e aynı sebepten oy verilmişti ama sonuç belli![]()
Abartıp Who'nun üzerine koyacak kadar güçlü olduğunu düşünmüyorum ama yine iyi dayandı.Aslında çok büyüleci bir dayanıklılığı da yok ama neyse.. Kardeşi kral hakili saldırı yedi, Suitden saldırı yedi, Gear3 yedi..
Ödülle yapmış işte sıralamayı... Eşleşmelerde ödülle çelişmiyorAbartıp Who'nun üzerine koyacak kadar güçlü olduğunu düşünmüyorum ama yine iyi dayandı.
O konuda pek emin değilim. Ödül konusunda farklı etmenler var. Sasaki'nin tayfasının olması, Ulti'nin diğerlerinden genç olması gibi. Yani Maria ve Sasaki net daha güçlüdür diyemem.Ödülle yapmış işte sıralamayı... Eşleşmelerde ödülle çelişmiyor