Bak Lufy özel madde ama diğer çöpler nasıl ölmedi dersen başka, orada Oda sıvadı işte.o zaman ben sana uyuyım![]()

Bak Lufy özel madde ama diğer çöpler nasıl ölmedi dersen başka, orada Oda sıvadı işte.o zaman ben sana uyuyım![]()
Aynı hesap.Yok ya. Orası şöyle.
Oda had no intention that Shanks lost his arm, but after an editor told him that the story was not interesting enough, Oda decided to cut his arm off. ONE PIECE Grand Countdown 2 (2010)
Konu vardı senin hala bekliyorum.Aynı hesap.
Lastik 200 milyon volt elektrikte yanar. Biz daha çok lastik+irade diyelim benceÇünkü o dünyada lastik özel, sana 0.001 volt nasıl etki yaparsa 200 milyon da Lufy'ye aynı etkiyi yapıyor.
Yanmaz, hiçbir şey olmaz. O dediğin normal lastik için geçerli. Bizim dünyamızı niye katıyorsunuz anlamıyorum. Lastiğe etkisi yok işte o evrende elektriğin, çok açık.Lastik 200 milyon volt elektrikte yanar. Biz daha çok lastik+irade diyelim bence
Ben o evrendeki normal lastiğe de etkileyeceğini düşünüyorumYanmaz, hiçbir şey olmaz. O dediğin normal lastik için geçerli. Bizim dünyamızı niye katıyorsunuz anlamıyorum. Lastiğe etkisi yok işte o evrende elektriğin, çok açık.
Demek istediğini şöyle karşılaştırırsak;Deniz taşının Luffy'e bitkinlik de vermesi fakat diğer kullanıcılara sadece gücünü kullanmasını engellemesi.