Öğrenilmiş çaresizlik diye kullanılıyor daha sık.Lügatime yeni bir kelime daha ekledim![]()

Öğrenilmiş çaresizlik diye kullanılıyor daha sık.Lügatime yeni bir kelime daha ekledim![]()
Genelde ben öğrenilmiş çaresizliği kullanıyorumÖğrenilmiş çaresizlik diye kullanılıyor daha sık.![]()
O zaman benim uydurduğum geçerliliğini koruyor tam olarak çekiç olmak zaman alıyor : P
Buggy ilk batıyor sonra gene su yüzüne çıkıyor ve yardım edin diye bağırıyor. Hem Luffy hem de Buggy olayını hata deyip geçmek lazım bence.![]()
Bilgim yok ama önemli olan esinlenildiği türden ziyade seri içerisindeki türü. Yani Otohime'yi deniz kızı olarak tasarlamış ama açıklamayı balıkadam olarak yapmış. : ))Sormamın sebebi: Ottohime nin türü Japon balığı diye geçiyorBunlar da yumurtlayarak çoğalıyormuş. Hem denizkızı hem de japon balığı ne alaka dimi
![]()
Ben bu konu açılınca araştırmış oldum biraz. Öyle yazıyor. Bilemedim şimdi. Oda ilerde bu durumu açıklar herhalde. Antik silahlar konusu geldiğindeO zaman benim uydurduğum geçerliliğini koruyor tam olarak çekiç olmak zaman alıyor : P
Bilgim yok ama önemli olan esinlenildiği türden ziyade seri içerisindeki türü. Yani Otohime'yi deniz kızı olarak tasarlamış ama açıklamayı balıkadam olarak yapmış. : ))
Editör tavsiyesi. Adam, Oda'ya "Hacı böyle yapalım, daha etkileyici olur" demiş. Sonuç ortada.Shanks gibi birinin, uyduruk deniz canavarına kolunu kaptırması nasıl bir şey![]()
Hayır. Enel o kadar uğraştı, oysa eline uçan bir balon alsa bile gidebilirmiş.Enel sorusunu anlamadım.Ay'a nasıl kolayca gidiyor mu demek istedin ?
Ya bence buna takılmamak azım, malum Oda zaten adam akıllı savaş çizmeyen birisi, şimdi mangaya Luffy'nin şapkasının ezildiğini yırtıldığını ya da bu gibi küçük şeyleri her defasında eklese seriyi iyice okuyamayızYerimi aldım.
edit2: Bence ufak bilinmezliklerden biri de Luffy'nin hasır şapkasının o kadar savaşta zarar görmemesi. Arkasına attıp savaştığı bile oldu. Ya da kafasında çok kıvrak hareketlerde bulunduğu da oldu fakat hiç düşmedi, zarar görmedi.