Aynı resim konu içinde vardı. Konuyu okumamışsın. Yakalandın.Yanılmamışım.
Aynı resim konu içinde vardı. Konuyu okumamışsın. Yakalandın.Yanılmamışım.
Aynen, düşündürücü"Meyve gücü, uygulandığı kişilerin içindeki kötülüğün bir kısmını "temizlediği" için, özellikle kötü kalpli korsanlar için oldukça tehlikeli bir güçtür."
Bu söz çok iddialı gibi geldi bana bir örneği var mı bunun merak ettim açıkcası. Doflamingo'ya karşı kullansa kötülüğünü temizleyeceğini düşünmek çok anlamsız geliyor, adam kötülüğün vücut bulmuş hali gibi bir şey.
Özür dilerim.Aynı resim konu içinde vardı. Konuyu okumamışsın. Yakalandın.
Bunu ben de çok merak ediyorum.Seride neden bir adaşı olduğu, hakkında tek merak ettiğim şey.
Keşke ikisini de işlese.Kendisinden büyük beklentilerimin olduğu karakter.
He bir şey yapmasını beklediğimden değil ama pozisyonu gereği sanılandan çok daha güçlü olduğunu düşünüyorum.
Garp-Sengoku-Tsuru, efsanelerin zirve dönemlerinde karşılarında olan denizci birliğinin en öndeki üçlüsü. Hikaye gereği Sengoku ve Tsuru çok işlenmemiş olsalar da öne çıkan bu özelliklerinden dolayı güç konusunda daha ön plandaki karakterlerden geri kalacaklarını sanmıyorum.
Dibindeki Kuzan'ın "severim seni" lafını tınlamayıp işine devam eden Doflamingo'nun ta neredeki gemisini görür görmez elinde ne varsa bırakıp kaçtığı bir karakter Tsuru. Bu kadar çekindiği bir diğer karakter de Kaido. Üstelik hala Tsuru-san diye sesleniyor kadına. Fujitora'ya böyle saygı gösterdiğini hatırlamıyorum.
Tsuru da en son "Uslu çocuk ol" diyip paylamıştı işte onu. Keşke gücünü daha fazla işleseydi.
Ah be Oda şu dururken
Şunu işleyeceksin değil mi sen bize![]()
![]()
Keşke Garp-Tsuru ve Sengoku üçlüsüne spin off çizse Oda.Kendisinden büyük beklentilerimin olduğu karakter.
He bir şey yapmasını beklediğimden değil ama pozisyonu gereği sanılandan çok daha güçlü olduğunu düşünüyorum.
Garp-Sengoku-Tsuru, efsanelerin zirve dönemlerinde karşılarında olan denizci birliğinin en öndeki üçlüsü. Hikaye gereği Sengoku ve Tsuru çok işlenmemiş olsalar da öne çıkan bu özelliklerinden dolayı güç konusunda daha ön plandaki karakterlerden geri kalacaklarını sanmıyorum.
Dibindeki Kuzan'ın "severim seni" lafını tınlamayıp işine devam eden Doflamingo'nun ta neredeki gemisini görür görmez elinde ne varsa bırakıp kaçtığı bir karakter Tsuru. Bu kadar çekindiği bir diğer karakter de Kaido. Üstelik hala Tsuru-san diye sesleniyor kadına. Fujitora'ya böyle saygı gösterdiğini hatırlamıyorum.
Tsuru da en son "Uslu çocuk ol" diyip paylamıştı işte onu. Keşke gücünü daha fazla işleseydi.
Ah be Oda şu dururken
Şunu işleyeceksin değil mi sen bize![]()
![]()
Ağzından bal damlıyor be kardeş. Ketsuno Ana öpsün seni.Keşke Garp-Tsuru ve Sengoku üçlüsüne spin off çizse Oda.