Millennium Wizard 6 Şub 2016 #22 " Biz neler gördük geçirdik evladım. " bakışı her daim suratında olan karakter.
sensey 3 Şub 2018 #25 Bu nineyi çok merak ediyorum. Hiçbir Denizci bu kadına bir şey diyemez gibi. Yaşlılar ile arası da var. Bakalım ne çıkacak.
Bu nineyi çok merak ediyorum. Hiçbir Denizci bu kadına bir şey diyemez gibi. Yaşlılar ile arası da var. Bakalım ne çıkacak.
pilavüstükuru 3 Nis 2018 #26 Bir emre uymadığı için rütbesi düşürülerek amirallikten koramiralliğe inmiş biri olduğunu düşünüyorum. Eline sağlık.
Bir emre uymadığı için rütbesi düşürülerek amirallikten koramiralliğe inmiş biri olduğunu düşünüyorum. Eline sağlık.
kuroashi.no.sanji1993 3 Nis 2018 #27 Değişik bir meyvesi var. Diğer Koramirallere nazaran daha güçlü olduğunu düşünüyorum.
Kaido_93 3 Nis 2018 #29 Bir amiral ve eski filo amiralinin olduğu gemide ateş emrini vermesinden belli ne kadar sağlam bir karakter olduğu. Kötü birine de hiç benzemiyor. Sevdiğim nadir denizcilerden biri
Bir amiral ve eski filo amiralinin olduğu gemide ateş emrini vermesinden belli ne kadar sağlam bir karakter olduğu. Kötü birine de hiç benzemiyor. Sevdiğim nadir denizcilerden biri
Will of D. 3 Nis 2018 #30 Otsuru-san denizcilerdeki en zeki ve strateji dehası kişi bence. Garp ve Sengo'nun yoldaşı olarak çizilmişti.
Otsuru-san denizcilerdeki en zeki ve strateji dehası kişi bence. Garp ve Sengo'nun yoldaşı olarak çizilmişti.