Lacan'dan mı alıntı yapsaydık ? JsnfısjdsFıroyd şarlatanını sal be kanzie![]()
Lacan'dan mı alıntı yapsaydık ? JsnfısjdsFıroyd şarlatanını sal be kanzie![]()
dediğimle pek benzerlik taşımıyor aslında, bu sadece aynı anneden doğan sonraki erkek çocuklarda gözlemlenen biyo demografi. freud hakkında diyeceğim bişey yok fakat baba figürü psikolojinin freud a bırakılmayacak çok temel bi konusu evet :dBu, Freud'un teorisiyle benzerlik gösteriyor.
Senin bahsettiğin konu hakkında bilgi edinebileceğimiz bir kaynak atar mısın ?![]()
Eşcinselliğin Oluşmasına Dair Teoriler - İzmir Psikolog Sinem Malkoç
Neden erkek eşcinsel? Neden lezbiyen? – Eşcinselliğin oluşmasına dair teoriler: Birçok diğer şey gibi, bu da kolay olabilirdi: Eğer babanın ten rengi koyuysa, çocuğunun da ten […]izmirpsikolog.com.tr
Varlık göstermelerinin yanlış olduğunu söylüyor, ahlâki bir eleştiri bu.seni alıntıladığım mesajın tiksav a değil, daha geriye gidip onunkini buldum
burada ahlaki bi sorundan mı bahsediyor diyorsun yani :S gayet zorlama ve yerleştirmeden bahsetmiş
edit ayrıca böyle bişey de demişsin, bu bi fikir mi veriye dayalı okuma mı? öyle değilse anektodal kalıyor
berkay: "Tiksav, bu zamana kadar hetero ilişkiler konusunda bir kez bile göze sokuyorlar demediysen buna da deme. Medyada gösterilen eşcinsel ilişkilerin toplama oranı, emin ol eşcinsellerin toplumdaki oranından azdır."
anladım. ben kendi önerimi yapmaya gidiyorum iyi forumlar.Varlık göstermelerinin yanlış olduğunu söylüyor, ahlâki bir eleştiri bu.
Fikir olduğu kurduğum cümle yapısından anlaşılıyor zaten. LGBT kişilerin ne kadar baskılandığı ve kimliğini açıklamaktan çekindiği aşikâr. Nesiller ilerledikçe kendini LGBT olarak tanımlayanların oranının artması (bu veriye dayalı okuma) bunu destekliyor. Bu nedenle sağlıklı bir şekilde karşılaştırmak mümkün değil. Medyada varlık göstermeleriyle, bu verinin paralel olduğunu düşünürsek faydaları da meydana çıkıyor bence.
İki erkek yiyiştiğinde tam olarak öğk puh diye iğrenerek sahneleri atlamayan da ne bileyim yani@Berkay @Mr. Darkside Eşcinsel ilişkiler neden filmlerde var iğrenç öğk yhaa demiyorum. Bir eşcinsel de hetero bir sevişme sahnesinde iğrenebilir ayrıca mesele bu değil yani. Ben kendim iğreniyorum da demiyorum.
Toplumu bir şeye hazırlamadın her yerde göze sokmak aptalca diyorum anlaşabildik mi ? :d
15 temmuzla bu cop koteynirinin ne alakasi var?Tüketmeyi tercih etmezsin. Ispanağın varlığını ahlâki olarak yanlış mı kılıyor senin şahsi hislerin? Orada neden bahsetmek istediğim açık.
Biraz daha açayım. Orada diyorum ki normalde, hetero çiftlerin cinsellik sahnelerinin gösterilmesinden bir rahatsızlık duymuyorsan (izlemekten değil) ve eşcinsellerin varlığı da seni rahatsız etmiyorsa, eşcinsel ilişkilerin çekildiği sahneler neden rahatsız ediyor?