Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tower of God ''Spoiler'' Tartışma

Reddit postunun altıa Siu'nun bir haftalık bir arada olduğu haftaya tekrar döneceği yazılmış. Tabii bu sürecin uzamayacağı anlamına gelmez, açıkçası arada sırada böyle bir hafta ara vermesi de normal kendisinin. En büyük endişem serinin Berserk gibi tamamına erememesi olur. Bu manga çizerleri nedense hastalanmaya yatkın insanlar oluyor. Bu hafta bölüm çıkmayınca biraz eksik hissettim açıkçası, alışmışız her hafta bölüme.
 
Bölümü okudum. Halen daha Nest arcın kaldığım yerinden okumaya üşeniyorum da son bölümlere bakıyorum. Yalnız bu webtoonların uzun panelleri adamı yoruyor yahu. Çok büyük saldırı göstereceksin diye gökdelen ekrana sığacak panel de çizme be. Çizim çok iyi ama çok fazla uzunlamasına gidiyor. Kesinlikle küçültmeye de gitmiyor yani çok büyük bir kare panel çizilmiş de tam ortasından yarısı genişliğinde bir kesim yapılmış gibi. Çift sayfa politikası getirin şu formata.

Arc yavaştan bitiyor. Dövüşler fena olmasa da halen daha 1 ve 2. sezonu aratıyor bana. Tabi yukarılara çıktıkça özenle tasarlanan karakterlerin ölüm olasılığında azalma oluyor ama Kurallıların arcdaki etkileri biraz göze batıcı. Ve dövüşler fena olmamasına rağmen Karaka vs Yuri Zahard'da verilen hava gibisini alamadım şimdiye kadar.

Öte yandan Siu gizemlerin üstüne yatmaktansa iyice üstüne gitmeye devam ediyor. Sanırım Boss elemanı ile bu bölümde tanıştık sonunda. Görüntü tabi daha önce de gösterildiği gibi Zahard, tıpkı Wangnan gibi. Umarım bu Zahard Prensi meselesine dönüleceğine ve Baam'ı biraz bırakıp da Wangnan'ı göreceğimize bir işarettir. Çünkü Baam tarafı biraz sıktı, ayrıca 3. sezonda daha göremediğimiz bazı karakterler var. Herkes bir Khun ve Prenses arcı bekliyor belki ama şu an hikayenin biraz daha genişlemesi için iyi bir zaman.

Nest genel olarak sıkıcı bir arc olsa da bence klasik yaptığı altyapı ve anlattığı Anima hikayeleri ile iyi bir arc oldu. Para küte tepeye gidilmez yani, bir yandan 10 Büyük Ailenin sindirile sindirile anlatılması lazım ki bu arcla Lo Po Bia Ailesi bayağı anlatılmış oldu. Aile Reisini bile görebildik. Bir de maske takmasaydı da tam görebilseydik cemalini iyiydi.
 
40 bölüm falan okuyup güncele geldim yeniden.
Aile Liderlerinin sıralamayla falan işi yok, en güçlü kurallı bile bir aile liderini alamaz. Herhalde bütün aile liderlerinde aynı şey olacak, kuledekilere böcek gibi davranıyorlar. Jinsung reisin tiradına da he he deyip geçti zaten manyak. Acaba böyle durumlarda kat hakimleri devreye girip kule halkının hakkını savunurlar mı?
Kapıdan giren Luslec mi acaba :at:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık