Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tortuga Çeviri

Mangadan mangaya, bölümden bölüme değişiyor açıkçası. Asadora ile başladım, ilk 2 hafta tamamen programa, araçlara, fontlara vs. alışmaya çalışarak geçti. Sonraki hafta bir bölümü bitirmesi 5 saat falan sürmüştür, belki daha da fazla. Başka bir çeviri grubunun temel edit kurallarıyla ilgili çektiği videodan da faydalandım bu arada Onibi. Yapmaya devam ettikçe hızlandım tabii, şimdi bir bölümü en fazla 2 saatte bitiriyorum. İppo'nun bazı bölümleri 8 sayfa örneğin, içinde meşakkatli redraw yoksa yarım saat bile sürmüyor temizleyip dizgilemesi. Gönüllü olarak korsan iş yapıyoruz biliyorsundur, grupta cidden editör eksikliği var. Katılmak istersen arkadaşlarla konuşabiliriz, çok güzel olur.
Valla aktivite olarak da iyi gelir diye düşünüyorum ya. Fiziksel aktivite yapasım da gelmiyor bu sene. Katılabilirim ama ondan önce bi Photoshopu da kurmak lazım.

Lisans alıp mı kullanıyorsun ? Hangi versiyonunu kullanıyorsun? Versiyonların önemi var mı ?

Bunlar dışında 2 saat bence çok iyi bi süre ki başka insanların da okuyup yorum yapacağını bilmek iyi hissettirir. Aklıma yattı ya :cool:

Valla aktivite olarak da iyi gelir diye düşünüyorum ya. Fiziksel aktivite yapasım da gelmiyor bu sene. Katılabilirim ama ondan önce bi Photoshopu da kurmak lazım.

Lisans alıp mı kullanıyorsun ? Hangi versiyonunu kullanıyorsun? Versiyonların önemi var mı ?

Bunlar dışında 2 saat bence çok iyi bi süre ki başka insanların da okuyup yorum yapacağını bilmek iyi hissettirir. Aklıma yattı ya :cool:
Aynen ben iş bilgisayarına da kurabilmek için lisanslı aldım, aylık olarak karttan ödemesini çekiyor. Satın alınca direkt PS'nin son sürümünü kurdu, güncelleme oldukça kendisi otomatik yapıyor. Bu işe girişirken crackli sürümlerini sorduğumda birkaç yerden paylaşmışlardı, onların linklerini gönderebilirim istersen. Qaton'la da bir konuşup dönüş yapayım sana.:alkis:

Aynen ben iş bilgisayarına da kurabilmek için lisanslı aldım, aylık olarak karttan ödemesini çekiyor. Satın alınca direkt PS'nin son sürümünü kurdu, güncelleme oldukça kendisi otomatik yapıyor. Bu işe girişirken crackli sürümlerini sorduğumda birkaç yerden paylaşmışlardı, onların linklerini gönderebilirim istersen. Qaton'la da bir konuşup dönüş yapayım sana.:alkis:
Benim aklıma da lisanslı almak yatıyor genel olarak ya. Güncelleme alması ve optimizasyon yapılması yeter de artar. Ben ilk önce crackli bulup sanal makina üzerinde denerim. Sonra da lisans alabilirim. Çok pahalı da değilmiş o yüzden pek sıkıntı etmeye gerek yok. Haftada kaç bölüm yapıyorsun peki ? Kendin belirleyebiliyor musun yoksa bi takvim var onu mu takip ediyorsun ?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık