Tatlı karakterler bizim gruba pek uymuyor.Şöyle tatlı karakterlerin olduğu, insanı motive eden güzel bir dedektiflik serisi 2026'ya iyi giderdi.![]()
Aman ben almayayım dedektif konan bende travma oluşturdu, hiç ilerlemeyen bir konusu olmayan ve sırf gizem çözme üzerine kurulu seriler sonunda sadece olduğu yerde sayma hissi oluşturuyor insanda.Şöyle tatlı karakterlerin olduğu, insanı motive eden güzel bir dedektiflik serisi 2026'ya iyi giderdi.![]()

Smoker Kenichiyi niye çevirmediniz güzel bir dövüş sanatları mangasıydı.Tatlı karakterler bizim gruba pek uymuyor.
Şansına küs o zaman, her sabah ayıcıklı kupasıyla kahvesini içip en azılı suçluların hakkından gelen çok ponçik bir dedektifi gözüme kestirdim.Aman ben almayayım dedektif konan bende travma oluşturdu, hiç ilerlemeyen bir konusu olmayan ve sırf gizem çözme üzerine kurulu seriler sonunda sadece olduğu yerde sayma hissi oluşturuyor insanda.![]()
Epizodik manga/anime ve dizilerden ben de hoşlanmıyorumAman ben almayayım dedektif konan bende travma oluşturdu, hiç ilerlemeyen bir konusu olmayan ve sırf gizem çözme üzerine kurulu seriler sonunda sadece olduğu yerde sayma hissi oluşturuyor insanda.![]()

Şu an yaptığımız seri de bu şekilde episodik ilerliyor, ama ülkenin içinde bulunduğu mevcut durumdan ötürü okurken insan keyifleniyor.Epizodik manga/anime ve dizilerden ben de hoşlanmıyorum![]()
Şahsen ben kan görmek istiyorum hocam havada uçuşan bedenler görmek istiyorum vahşet görmek istiyorumŞöyle tatlı karakterlerin olduğu, insanı motive eden güzel bir dedektiflik serisi 2026'ya iyi giderdi.![]()
Yeni serimizde bunlardan bol bol var.Şahsen ben kan görmek istiyorum hocam havada uçuşan bedenler görmek istiyorum vahşet görmek istiyorum