Sen o bilgileri gerçekten ciddiye mi alıyorsun. Korra serisi tamamiyle Son Hava Bükücü serisine ters düşen bir seridir. Son Hava Bükücü`de geçen bilgiler Korra serisinde tamamen değiştirilmiş durumda. Aralarında sadece ilk Avatar`ın bir ruh ile birleşip oluşması benimsenilebilir.
Ayrıca 4. sezonu yok Korra`nın tamamen bitti.
Ya bana sorarsan zaten Korra serisinden hiç haz etmedim. Sırf başlamış bulunduğumuzdan takip ettim 3 sezon. Yoksa tabi ki bir ATLA'nın tırnağı olamaz. İç enerjiler, aslan kaplumbağalar vs.
Ancak Korra'da da sadece ilk avatar hikayesi dişe dokunur cinsten bende ondan bahsettim zaten mesajımda. Yoksa Korra senaryosu baştan savma boşluklar ile dolu bir seri.
Ayrıca bittiğine dair resmi bir açıklama var mı? Dizi sezon finaliyle son buldu, final ile değil. :/
"Avatar-state" dediğimle kastım kozmik enerjiden dolayı güç artışı idi, avatar döngüsüne bağlanmak değildi. Koskoca evrende bir raava gavatı mı var da bir tek ondan güç alasın?

Ayrıca Iron Man'in de dediği gibi, seri bitti. Nick. yayından kaldırdı Avatar'ı. Belki gece kuşağına çekilip yetişkin içerikli olursa devam edebilir, yoksa fasa-fiso.
Ayrıca bu senaristler ne tür gerizekalılar da o güzelim evrenin içine edip sırf 1 sezon geçirtmek için sıçarlar her şeyin içine aklım almıyor. Düşündükçe sinirleniyorum.
Hea tamam o zaman yanlış anlaşılmanın kurbanı olmuşum.

Ayrıca Raava diğer kara olanı, ışık ve karanlığı temsil ediyor. İyilik ve kötülük bunlar doğal düzeni temsil eden kavramlar olduğundan dolayı şey ettiydim ben.
Bitip bitmediği konusuna gelirsek eğer bitmiş olsa, yayınlayan siteler neden sezon finali diye tanıtıp milleti böyle bir duruma soksun ki, anlamsız yani.
Senaristlere gelirsek, ben zaten ATLA ile Korra'nın senaristlerinin aynı olduklarından şüpheliyim.

Hani bir Aang'e bakıyoruz bir Korra'ya yer ile gök kadar fark var bu kadar saçma senaryoları ATLA'nın senaristlerinin işlemiş olacağını kabul edemem.
