Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

The Legend of Korra (4. Sezon) "Denge"

Yorumları okudum da bölümü izleyesim gelmedi yeminle. Toph reyizi harcamasınlar lan. Birebirde yensiz orduya karşı da savaşsın savaşsın sonra da geri çekilsin o cumhuriyet şehrine. Orada son savaşı versinler işte.Zuko-katara'da katılırsa önceki sayfalarda bahsedildiği gibi avatar ölse ve avatar zinciri kırılsa bile umrumda olmaz.

İbretlik Tespit :T

ATLAB izleyip biraz güleyim dedim . İlginç bir veri ile karşılaştım :/
Falcı Kadın bölümünde , evet şu kadın ;
Tüm söyledikleri tutuyordu hatırlarsanız. Sokka bunun tesadüf veya zaten olabilecek şeyleri söylüyor olmasını savunuyordu.
Falcı kadına inanmıyor ve bilimi savunuyordu :/
Aangin büyük kaderini , Kataranın büyük bir bükücü ile evleneceğini , Yanardağın köye zarar vermeyeceğini felan söylemişti .
Hatırlamıştırsınız.

Fakat bilmediği bir nokta yakaladım :(
Kataraya , ölümle karşılaşmadan hayatta iken 3 torunun olacak demişti :/
Ancak Katara hayatta ve bilinen 4 torunu var :/ Yani yanılıyordu Sokka haklıydı , içimde kaldı söylemek istedim.

dusau

yanlız çevirmen beni benden aldı bölümün başında (7.bölüm sencer coşgun muydu neydi çevirmende)

İbretlik Tespit :T

ATLAB izleyip biraz güleyim dedim . İlginç bir veri ile karşılaştım :/
Falcı Kadın bölümünde , evet şu kadın ;
Tüm söyledikleri tutuyordu hatırlarsanız. Sokka bunun tesadüf veya zaten olabilecek şeyleri söylüyor olmasını savunuyordu.
Falcı kadına inanmıyor ve bilimi savunuyordu :/
Aangin büyük kaderini , Kataranın büyük bir bükücü ile evleneceğini , Yanardağın köye zarar vermeyeceğini felan söylemişti .
Hatırlamıştırsınız.

Fakat bilmediği bir nokta yakaladım :(
Kataraya , ölümle karşılaşmadan hayatta iken 3 torunun olacak demişti :/
Ancak Katara hayatta ve bilinen 4 torunu var :/ Yani yanılıyordu Sokka haklıydı , içimde kaldı söylemek istedim.
Tenzin'in 1 oğlu 2 kızı yok mu lan ? :(

Unknown

ATLAB'da Iroh'nun bizim veletlere yenilme ihtimali ne kadarsa Toph'un Kuvira'ya karşı kaybetme ihtimali de o kadar benim gözümde. Eğer Toph'un yenilmesini göstereceklerse hiç uğraşmasınlar direkt kepenkleri kapatsınlar, ne onlar rahatsız olsun ne de biz. :artiz:
ATLAB a göre zaten Toph'un,Zuko'nun yenilme şansları sıfırdı. Yada mal bir toprak bükücünün 2 bakışta Lav bükücü olması falan saçmalıktı. Korra dan bahsediyoruz bu seride herşey mümkün. :(

Öyle yada böyle Toph yenilecek beyler. Kuvira nın daha çoşması için ya kaçıcak yada yenilecek. Yani her halükarda rezil olacak..

Birde Korra nın Toph a acınası dediği sahnede güzel sövdüm. Hiç kendine bakmamış gelenden geçenden tokat yiyor. :(

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık