Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

The Legend of Korra (4. Sezon) "Denge"

Unknown

Ne şekilde olursa olsun, Toph'un bu seride herhangi bir karaktere karşı kaybetmesi bildiğin imkansız la.
Yenilmeyi geçtim, darbe dahi vuracak adam yok bu seride ki yeni yetme veletlerden. :/
Normalden bahsediyoruz. Avatarında dandik toprak bükücülere yenilme şansı olmaması gerekiyor. Bu seride mantık diye birşey yok ne yazık ki. Buraya yazdım Visums-sama dediydi dersiniz. :artiz:

Normalden bahsediyoruz. Avatarında dandik toprak bükücülere yenilme şansı olmaması gerekiyor. Bu seride mantık diye birşey yok ne yazık ki. Buraya yazdım Visums-sama dediydi dersiniz. :artiz:
ATLAB'da Iroh'nun bizim veletlere yenilme ihtimali ne kadarsa Toph'un Kuvira'ya karşı kaybetme ihtimali de o kadar benim gözümde. Eğer Toph'un yenilmesini göstereceklerse hiç uğraşmasınlar direkt kepenkleri kapatsınlar, ne onlar rahatsız olsun ne de biz. :artiz:

İlk zuko dayak yedi bebenin tekinden şimdi de toph var sırada diyorsun ha :(
Aga Fire Lord demek Dünyanın en güçlü Ateş bükücülerinden birisin demek :/ Ki , bu adam
Ateş bükmeyi ejderhalarla pekiştirmiş. Öfkeye dayalı olmadan bükebilmiş bir adam.
Sen gel elin toprak bükücüsünden şamarlan :(
Onu geçiyorum , koskoca Ejderhayı rezil ettiler. Bu arada o Ejderha Zukonun ateş bükme dansını
yaptığı Ejderha imiş. Tahmin etmiştim zaten yazar resmi açıklayınca okeyledim. Bilginiz olsun.

Şimdi gelelim Kuviraya ,
Kuvira genç ve oldukça sağlam . Onun haricinde ordusu felaket la .
O terminatör gibi olan Robotlar , Avatar gibi mübarek.
Önüne gelen elementi atıyor kasmadan. Ek olarak dahi bükücülerin kullanabildiği (eski seriye göre )
yıldırımı kasmadan peşpeşe atıyor.

Tophun bu yaşlı haliyle , Kuvira neyse de bu robotlarla mücadele etmesi pek zor la :(
Hepsi ne var ne yok element büküyor. Ama yenerse fan boy çığlıkları atarım :/
Sen git dünyayı kurtar elin bebeleri dövsün seni :/

Şöyle Katara - Zuko - Toph birleşse felanda bir şölen izlesek :/ Avatarı ciddiye almıyorum bile .

Aga Fire Lord demek Dünyanın en güçlü Ateş bükücülerinden birisin demek :/ Ki , bu adam
Ateş bükmeyi ejderhalarla pekiştirmiş. Öfkeye dayalı olmadan bükebilmiş bir adam.
Sen gel elin toprak bükücüsünden şamarlan :(
Onu geçiyorum , koskoca Ejderhayı rezil ettiler. Bu arada o Ejderha Zukonun ateş bükme dansını
yaptığı Ejderha imiş. Tahmin etmiştim zaten yazar resmi açıklayınca okeyledim. Bilginiz olsun.

Şimdi gelelim Kuviraya ,
Kuvira genç ve oldukça sağlam . Onun haricinde ordusu felaket la .
O terminatör gibi olan Robotlar , Avatar gibi mübarek.
Önüne gelen elementi atıyor kasmadan. Ek olarak dahi bükücülerin kullanabildiği (eski seriye göre )
yıldırımı kasmadan peşpeşe atıyor.

Tophun bu yaşlı haliyle , Kuvira neyse de bu robotlarla mücadele etmesi pek zor la :(
Hepsi ne var ne yok element büküyor. Ama yenerse fan boy çığlıkları atarım :/
Sen git dünyayı kurtar elin bebeleri dövsün seni :/

Şöyle Katara - Zuko - Toph birleşse felanda bir şölen izlesek :/ Avatarı ciddiye almıyorum bile .
Of ne sarardı he :D Normal şartlar da kuvira ne kadar güçlü olursa olsun toph aga bu :/ Dünyanın öbür ucunu görüyorum diyor. Robot neyin dinlemez toph yakar yıkar gömer. Tabi kuvira acuk daha güçlü gözüksün diye herhangi 1vs1 de yenilirse toph o zaman saçmalığın önde gideni olur :/ Yapmazlar yahu öyle bir şey. Büyük ihtimal yenilecek ama hayırlısı :(

Toph bunlarla uğraşamaz la yaşlı artık o :(
Ayrıca havadan mavadan saldırırlar , metali sıpaydi gibi kullanıyorlar. :W
Toph hava saldırılarında zayıf kalıyor zaten alırlar . Lan yok harcıyacaklar reyizi :/
Allah kahretsin

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık