Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Analiz] Tayfanın IQ Düzeyleri

Tayfada En Yüksek IQ'ya Sahip Karakter Kimdir?

• Kullanılan toplam oy
    120
Luffy'in zekâsı ile karakteri uyumsuz aslında olay bundan ibaret.

Luffy bir olaydan duygusal olarak etkilendiği zaman onun üzerine yoğunlaşıyor ve bir şeyler bulabiliyor. Çünkü dikkatini çeken bir olaya tam anlamıyla konsantre oluyor.

Ama genel olarak "gevşek" bir karakter olduğu için elbette ki aptalca hareketleri de olacak.

Luffy kurnaz bir karakter değil özetle.

Sanji Nami Robin bunlar tayfanın yüksek IQ'ye sahip üyeleri
Franky Usopp Chopper ortalama üstü IQ'ye sahip üyeler
Zoro Brook ve Luffy'nin ise ortalamanın altında IQ'ye sahip olduğunu düşünüyorum.

Lufy savaşta falan çok da zeki değil. Pata küte dalıyor. Özel taktik yapmıyor. Yumruğu duvardan sektirmesi falan düşündüğü şeyler ama çok ekstrem bir durum değil.

Azıcık yorum atalım siteye. Millet varlığımı unuttu.

Bana göre zeka denen şeyin kavramı kişiden kişiye değişir. Mesela Robin niye çok zeki görülüyor, çok şey bildiği içindir muhtemelen. Bana göre Robin zeki değil, bilgilidir.

Tayfanın asıl beyni Nami denen kadındır. Peki Nami neden zekidir? Çünkü kafası pratik çalışır. Sonuç değil, süreç odaklı düşünür. Diğer tayfa üyeleri sadece A noktasından B noktasına gitmeyi planlar, Nami ise o gidişin nasıl olacağını planlar.

Azıcık yorum atalım siteye. Millet varlığımı unuttu.

Bana göre zeka denen şeyin kavramı kişiden kişiye değişir. Mesela Robin niye çok zeki görülüyor, çok şey bildiği içindir muhtemelen. Bana göre Robin zeki değil, bilgilidir.

Tayfanın asıl beyni Nami denen kadındır. Peki Nami neden zekidir? Çünkü kafası pratik çalışır. Sonuç değil, süreç odaklı düşünür. Diğer tayfa üyeleri sadece A noktasından B noktasına gitmeyi planlar, Nami ise o gidişin nasıl olacağını planlar.
Rufi ise hiç düşünmeden, inanılmaz zekası ile pratik düşünür yani Luffy'nin IQ'su 199+

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık