Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Analiz] Tayfanın IQ Düzeyleri

Tayfada En Yüksek IQ'ya Sahip Karakter Kimdir?

• Kullanılan toplam oy
    120
doktor olan her insan yüksek IQ'lu veyahut süper zekalı olmuyor güzel arkadaşım.
Benim etrafımdaki Doktorlar hep süper zeka, senin etrafındakileri bilemem tabi ^^
Onu da geç elin geyiği doktor olmuş, türlü türlü güçlendirici toplar üretmiş hâlâ zeki değil diyorsun. İkna olur musun artık *_*

Benim etrafımdaki Doktorlar hep süper zeka, senin etrafındakileri bilemem tabi ^^
Onu da geç elin geyiği doktor olmuş, türlü türlü güçlendirici toplar üretmiş hâlâ zeki değil diyorsun. İkna olur musun artık *_*
Chöp'ün zekasını kestirmek zor. Sahte HŞ korsanlarını gerçek sanmıştı. Bence onun olayı üzüm üzüme baka baka karardı gibi.

zeki ya da değil demiyorum, "yüksek zekalı değil" diyorum. hele ki robin'le kıyaslanabilecek kadar aklı hiç yok diyorum.

Net Franky bana göre. Robin’in bu kadar oy alacak bir olayı yok. İyi bir dilci bu ablamız saygı duyuyorum elbette ama Franky gibi bir dehayla bir tutamam.

Seriye bakarak bunu anlamak zor. Oda'ya sorsalar Robin ve Franky der. Bana göre farklı alanlarda farklı karakterler ön plana çıkıyor.
Akıl yürütme açısından Sanji. (Psikolojisi bozulunca zekasının sırhı düşüyor :oleyo:)

Son düzenleme:
Franky ve Nami'dir. Franky tam bir mücit,deha. Nami ise East Blue'da IQ'su en yüksek Top 3'te olan kişi, zekasını anlatmama gerek yok görüyorsunuz zaten neler yaptığını.

Robin ise zekiden çok okumuş,bilgili,kültürlü birisi işte.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık