Cedric
Nami

Keskin nişancı eksik işte.Olaya yanlış tarafından bakıyorsun. Tabi ki ana karakterlerden birinin boş boş gezmesi mümkün değil. İlla bir şeyler yapacak. Ama kendisini çıkarsan tayfada ''şu eksik'' diyebileceğin bir şey olmuyor.
;Brook mu özgün değil... Adam iskelet bir müzisyen kılıç ustasıGereksiz bulduğum karekter brook;
Tamamen çöp, sapıklığı sanjide var, korkaklık desen tayfanın yarısında var. Kılıç ustası desen elimizde zoro var. Hiç bir işe yaramaz. Sırf luffy müzisyen istiyor diye bunu aldı. Bir teoriye göre tayfa 10 kişi olacak bu kadronun Brookla doldurulmadı ne kadar doğruydu tartışılır. En azından özgün bir karekter bulunabilirdi savaş gücü olmayacaksa bile.
Oldu o zaman biz kalkalım.Usop; aldığı nefes bile ona fazla.
Nami ölse ne güzel olur.
Brook hayali bile yok.
Franky ve Chopper hayalleri batsın.
Bence kemik olması normal, hani ölmüş ya o sırada tüm etleri felan gitmiş o yüzdendir o.Brook. Ne işe yarıyor bilmiyorum. Ayrıca esprileri de komik değil. Kıyafetleri de hiç hoş değil. Rüküş. Evlenemez de artık. Ohh canıma değniz. Erkek dediğin yapılı olur ne o öle kemik.
Karakteri orijinal değil diyorum. Iskelet olması dışında bir özelliği yok. Kılıç ustalığı çok vasat düzeyde. Bence bartolomeo ve ya Cavendish daha Özgün Karakterler.Usopp beni delirtti SOP operasyonunda. Gerçekten çıldırıyorum adama. Tamam korkak falan karakteri bu. Hatta hayali cesur olmak evet ama abi nerelere geldik seride "Hala daha mı?" diye sormadan duramıyorum.
;Brook mu özgün değil... Adam iskelet bir müzisyen kılıç ustası![]()