Brook,
O şaç tipi ve giyimiyle hiç yakıştıramadım bizim tayfaya. Hazır iskelet olmuşken, psikopat bir iskelet ve kurukafa iskelet olması daha güzel olurdu. Şimdiki haliyle hiç istemiyorum.
Sağ alt iyiymiş aslında Zoro tarzı iskelet kılıç ustası.
Brook,
O şaç tipi ve giyimiyle hiç yakıştıramadım bizim tayfaya. Hazır iskelet olmuşken, psikopat bir iskelet ve kurukafa iskelet olması daha güzel olurdu. Şimdiki haliyle hiç istemiyorum.
Aynen, Bunu yapaymış ya Oda bize![]()
Sağ alt iyiymiş aslında Zoro tarzı iskelet kılıç ustası.
Zoro ve Luffy kavgasını bitirdi.Nami nin bizim tayfafa 3-4 tane faydasını söyliyin?Gereksiz bir karakter.
Sen ciddimisin bu söylediklerin saçma sapan şeyler ben ortada fayda göremiyorum.Sanji kun sanji kun diye geziyor etrafta bi halta yaradığı yok.Robin varken nami nin esamesi okunmaz tayfadaZoro ve Luffy kavgasını bitirdi.
Grand Line'a geçişi sağladı.
Yeni dünyaya girmeyi sağladı. Rotacı olmasa ilerleyemezdi tayfa.
Her macerada Nami'nin yetenekleri ön plana çıkarılıyorken bunu söylemek tuhaf.
Şuan bir anda aklıma gelen bunlar. Biraz daha düşünsem daha çok şey gelir aklıma.
Nami olmasaydı, ölür kalırlardı.Nami nin bizim tayfafa 3-4 tane faydasını söyliyin?Gereksiz bir karakter.
Barto club korsanları bile rotacı olmadan yeni dünyaya girdiler bırakında bizimkilerde girsin.Edit: @Monkey D. LuffyNami olmasaydı, ölür kalırlardı.