Seveni çok olur bunun tam kız animesiKonusunu görünce dedim bakayım neymiş diye,myanimelistte 8.47 almış!!!!
Sonra senin yazdığını okudum işteDur bir kingdom a bakayım

Edit: Ha bir de erkek tek kıza bakar o kadar kız peşinden koşsa da

Seveni çok olur bunun tam kız animesiKonusunu görünce dedim bakayım neymiş diye,myanimelistte 8.47 almış!!!!
bende bu yazıları görüp başladım şimdi 4.bölüm deyim tek sorun ama çok büyük bir sorun animatörlerin animeyi programla değil paintle yapmış olmaları elimanatenin daha iyi cizimi olmuştuKonusunu görünce dedim bakayım neymiş diye,myanimelistte 8.47 almış!!!!
Tam Sacit in animesi bak bu,seviyor o duygusal şeyleriSeveni çok olur bunun tam kız animesiDuygulu herşeye koşan erkek, kıza tam istediklerini söyler-yapar, kız tsundere ama arada açılıyor. Daha ne olsun
Edit: Ha bir de erkek tek kıza bakar o kadar kız peşinden koşsa da![]()
Yok yahu o kadar değildir,kızmışsın senbende bu yazıları görüp başladım şimdi 4.bölüm deyim tek sorun ama çok büyük bir sorun animatörlerin animeyi programla değil paintle yapmış olmaları elimanatenin daha iyi cizimi olmuştuonun dışında çok güzel hala izliyorum.
Ahahaha o ne ya saniye başına ne abiTam Sacit in animesi bak bu,seviyor o duygusal şeyleriKonuşana da baksana ayrıca,saniye başına 5 santimetre neydi? O da duygusaldı ama güzeldi
Türkçe çevirisi de hiç olmuyormuş ha,vpills reklamı gibi
Yok yahu o kadar değildir,kızmışsın senBen zaten 1-2 saatliğine izleyecek bir şey arıyorum ,gece Evangelion u tekrar izleyeceğim de o zamana kadar vakit geçsin
Eliminate gör bunları!!
edit:ahaha saniye başına ne abi
La saniye başınayı sana izle diye ben dedim zaten ,niye eleştireyim onuAhahaha o ne ya saniye başına ne abiBırak laf attığın animeyle bu bir mi sadece görüntü kalitesiyle döver ve gerçekte olan şeyler
"Tasketee Kiriko-kuuun" sözleri yakındır ben diyorum
![]()
yokya orihime gibi olması mümkün değil 25 bölüm olcak herhalde zaten orihimenin sadece 'Tasketee ichigo-kun' demelerini toplasan kaç tane 25 bölüm ederLa saniye başınayı sana izle diye ben dedim zaten ,niye eleştireyim onuDuygusal sadece,o kadar
Nasıl taskete kiriko kuuun ?bir orihime vakası daha kaldırmaz bünyem,ciddi mi lan![]()
aga sen yap yeterBiri Eliminate demişBenim çizimlerim daha güzel demek
Gazı verdin bana.Vs.ler süper kaliteli olacak(inşallah.)
aga sen yap yeter( özür dileyerek belirtiyim onlardan daha iyi çizimlerinin olması için benim için pek iltifat sayılmaz
)
aga bir gırgır yapıyorum hemen alınıyorsun senin paintler benim gözümde 3 büyüğün 2 sinde daha güzel yapma kızma hemenDemek öyle...Senin için öyle bir şey yapacam ki.Sana özel olacak.Bekle..!