No Way Home da en azından ilk spiderman vardı yahu o kadar kötülemeyin filmi
Lise lab'ın da bilim yaptılar, neyini kötülemeyeceğiz? İlkokulda tiyatro dersi olurdu, ödev olarak oyun yazardık. Tam o kıvamda bir filmdi. Aklına gelen ilk fikirleri, çok iyi diye döşemişler. Tek iyi şey filmin sonuydu, sonunda bağımsız, kendi halinde bir Spider-man göreceğiz.
Filmi sevdim bu arada ben, ama kalitesinden bağımsız bir sevgi bu. Baya kötü filimdi maalesef.
Bu arada bu izlenmeler eskiden gelen tanınırlıktan oluyor. Strange'in son filimini beğenmedim ama sinemada seyretmiştim. Diğer süperkahramanlara göre daha farklı bir tarzı var bir de ilk filmini beğenmiştim yine sinemada izlemiştim sanırım. Dediğin diğer ikisini pek bilmiyorum mesela.. süperkahraman evrenlerini, haberlerini çok sıkı takip etmiyorum ondan kaynaklı muhtemelen.. ama böyle çok insan var. Diğerleri insanların çocukluklarına hitap ettiği için daha geniş kitleye hitap ediyor.
Bir çok nedeni olabilir tabi izlenmelerin. Fakat dibe batıyor mu görünürde? O da şirketin beklentisiyle alakalı tabi, ama çoğunda bir yükselme var. Deadpool mesela büyük beklenti var, batırmazsa 1 milyarı geçecektir.