Sonra da 999.999 lira yaptı o oyunun fiyatını.Epik adam olsa o bedava yanlışlıkla verdiği oyunu geri almazdı![]()

Sonra da 999.999 lira yaptı o oyunun fiyatını.Epik adam olsa o bedava yanlışlıkla verdiği oyunu geri almazdı![]()
Bazen birkaç saat sonra ya da sonraki güne kalabiliyor Binding of isaac rebirth alacağım zaman bende de olmuştu sonraki gün gelmiştiElden ring indirim yememiş...
İnşallah öyle olur. Dark souls yazarak arattım çıkan listede bi o indirimsiz. Düşük ihtimal ama olabilir.Bazen birkaç saat sonra ya da sonraki güne kalabiliyor Binding of isaac rebirth alacağım zaman bende de olmuştu sonraki gün gelmişti
Valla paralarımı dolarla biriktirmeye başladım. Ayrıyeten Dolarla satın alımına da ek vergi kesiliyormuş; haberiniz ola. Bazı yorumları okudum; millet kendi parasıyla rezil olmuş.Epic’e bakarım olmadı. Cherryson birkaç aya Steam’de fiyatta düzeltmeler yapılır diyordu. İndirimle orasıda uygun olabilir.
Direkt kart ile almak yerine cüzdana bakiye satın alın her oyun aldığınızda bankayla rezil olmazsınız dolar artsa bile bakiyeniz ve oyun fiyatları sabit kalır yatırım gibi bir şey olduValla paralarımı dolarla biriktirmeye başladım. Ayrıyeten Dolarla satın alımına da ek vergi kesiliyormuş; haberiniz ola. Bazı yorumları okudum; millet kendi parasıyla rezil olmuş.
Onu öğrenmem lazım. İyi fikir verdin. Tabii bu saatten sonra işime yarar mı bilmem.... Can sıkıcı.Direkt kart ile almak yerine cüzdana bakiye satın alın her oyun aldığınızda bankayla rezil olmazsınız dolar artsa bile bakiyeniz ve oyun fiyatları sabit kalır yatırım gibi bir şey oldu
Ciddi mi buSonra da 999.999 lira yaptı o oyunun fiyatını.![]()