Arkadaşlar herkese selam. 20 Kasım itibarıyla Steam'e giren Türk oyunsever, artık sadece dolar cinsinden fiyatlandırma görmeye başlayacak. Yani Euro Truck Simulator 2 için 19,99 dolar, Call of Duty: Modern Warfare 3 içinse 69,99 dolar fiyat etiketi göreceğiz. Tabii sadece oyunlar değil, oyun içi ödemeler ve ek paketler de dolar kuru üzerinden fiyatlandırılacak. Steam'in aldığı karar, Türk oyuncuları derin bir çıkmazın içine sokacak gibi görünüyor. Ancak bir kez daha altını çizelim, MENA bölgesinin henüz detayları açıklanmayan yeni fiyatlandırma politikası, bunun değişmesine neden olabilir.
Bu fiyatlandırma gelmeden önce alabildiğince oyun almak istiyorum.
Şu/şunlar kesinlikle alınmalı dediğiniz oyunların linklerini bırakırsanız çok memnun olurum. Son 1 ay kala güzel bir yatırım yapmak istiyorum.
Oyun ister 1 TL ister 2000 TL olsun ayrım yapmayın. Fiyat performans olarak kesinlikle alınmaya değerse bir göz atacağım. Şimdiden herkese teşekkürler.
Bu fiyatlandırma gelmeden önce alabildiğince oyun almak istiyorum.
Şu/şunlar kesinlikle alınmalı dediğiniz oyunların linklerini bırakırsanız çok memnun olurum. Son 1 ay kala güzel bir yatırım yapmak istiyorum.
Oyun ister 1 TL ister 2000 TL olsun ayrım yapmayın. Fiyat performans olarak kesinlikle alınmaya değerse bir göz atacağım. Şimdiden herkese teşekkürler.