@kekomancer Source of madness gibi bak hoşuna gidebilir.
Hatta direkt iki oyunun olduğu paketi alın.
Oriyi bitirdimUnbound: Worlds Apart. Ori benzeri oyunlar içerisinde ona en çok benzeyeni gördüğüm bu. Fiyatı da uygun.
Bir de Rain world var oynayan varsa tavsiyelerini dinleyebilirim. Fiyatına değer mi emin değilim.
Platformları Ori'ye kıyasla can sıkıcı ama güzel oyun. Bir iki özelliği de hollow knighttan alınma. Yine de çakma olacaksa da bunun gibi olması güzel.Oriyi bitirdimbunu da alabilirim baya benziyor.
Platform oyunları çok benlik değil ya:s Birkaç denemeden sonra emin oldum buna.@kekomancer Source of madness gibi bak hoşuna gidebilir.
İndie önerisi bekliyorumTüm paramı indie oyunlara gömdüm, ama hala alamadığım tonla oyun var. Eskiden bir sonraki indirimde alırız derdik, ama öyle bir ihtimal kalmadı artık.
RimWorld ve Elden Ring almaya gücüm yetmedi maalesef, su saatten sonra da alabileceğimi hiç sanmıyorum. İyi ki doğdun Torrent bebek...
Bugün oynamaya başladım Unbound'u. Fiyat performans olayı güzel. Galiba son kısmı çok zormuş, bakacağız artık.Unbound: Worlds Apart. Ori benzeri oyunlar içerisinde ona en çok benzeyeni gördüğüm bu. Fiyatı da uygun.
Bir de Rain world var oynayan varsa tavsiyelerini dinleyebilirim. Fiyatına değer mi emin değilim.
Bu konuda pek tavsiye verebilecek biri değilim, İndie kültürüm çok kısıtlı. En son Punch Club oynamıştım, çok keyifliydi.İndie önerisi bekliyorum![]()