Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biliyorum istenmediğini ama ingiltereyi falan reddetip neden bizim ülkeye gelsin bide fiyat çok fazla az para değil.
Başka bir kaynakta diyor ki Bournemouth küme düşersek ödeme işi sıkıntı olur demiş , opsiyon koymak istemişler , orada sıkıntı olmuş.
Şöyle bir şey de var küme düşecek takımın 2mn maaş vereceği adama şampiyonlar ligine gidicez diyip 3 verirsen alırsın.

Olum adam zaten şampiyonlar ligi derdinde değil belli kırık kafa.Romada kalıp oyun oynamaya odaklansa zaten şampiyonlar ligine gider milan inter juve hepsi tırtlamış zaten.

Twitterda Orhan Ak devam edecek haberleri dönüyormuş. Sence de bir şansı hak etmiyor mu? Sonuçta trabzonspor teknik direktörü olmanın yegane kriteri bu değil mi? @Skywalker

Garip insan neden ben oraya gitmem der ben olsam madem sen gitmedin 30a bende seni oturturum derdim.

Kendimce yazayım.

İngiltere'de lig sonlarında bir takımla oynamaktansa burayı tercih etmek daha makul geliyor bana. Sonuçta bu eleman 23 yaşında ve tekrar çıkış yakalayabilir. İddiası olan, şampiyonlar liginde oynamayı kovalayan, iyi kötü kaliteli oyuncuların olduğu bir takımı tercih etmesi mantıksız değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık