Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam 2-3 kere sakatlanmasa belki büyuk kuluplere gidecek iyileşip bize dert oliyor .Sakaylanınca gülen andavallaryüüdemidir nedir Karma var herhalde
"Kesbiş olsun." Deplasman klasiği bozulmadı.
Bu nasıl kadro , kendi değerini yansıtmıyor 147 m civarmı ne kadro değri sen bu milyar milyon ne yaptın ? Maxi Gomez ve Bartra dışında Fb ve Gsde kim oynar ?

@Montana usta sizin bir artınızı daha söylemek lazım. Biz kaptansız oynuyoruz. Takımı ateşleyecek herkesin saygı duyduğu bir oyuncu yok bizde. Bize Tuncay Şanlı tarzı bir oyuncu lazım. Hem iş yapıp hem tribünleri ateşleyecek. Gerektiğinde saha içinde hata yapanları fırçalayacak oyuncu yok. Muslera bir kaleci ama özellikle kornerlerde fena fırça kayıyor.

Oyun aklı denen nane bütün şu oyunun özü. Kızıyorlar ediyorlar ama bir efecan bile çok fark ederdi şu takımda.

Geçen burada ''Fenerden giden çoşuyor'' tartışması mı çıkmıştı? @Skywalker eski mesajlarda sanki sen vardın hayal meyal hatırlıyorum.
Sen yokken bir tur daha yaptık kabul görmedi.
Bu nasıl kadro , kendi değerini yansıtmıyor 147 m civarmı ne kadro değri sen bu milyar milyon ne yaptın ? Maxi Gomez ve Bartra dışında Fb ve Gsde kim oynar ?
Bekler ve sağ kanat olsa yine iş yapardık bu halde. Yedek hiç sorma.

Sen yokken bir tur daha yaptık kabul görmedi.

Bekler ve sağ kanat olsa yine iş yapardık bu halde. Yedek hiç sorma.
Usta biz de kötüydük de, valla sizden bir cacık olacak gibi hiç hissetmedim ya :D Bence takımın baya bir değişmesi gerek, hiç tehlikeli olduğunuzu, en azından maçı izleyen biri olarak hissetmedim, herhangi bir atağınızda heyecan dahi duymadım gol olmaz diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık