Çift taraflı oynuyor adam ezbere konuşma , bugün 8/9 ikili mücadele , 5 top çalması var.Aynen kardeş sergio zaten orta sahanın defans yükünü sırtlıyor unutmuşuz
Ben daha önce söyledim. Gs yerlilerinden katkı alırsa şampiyon olabilir diye. Şu maçta Gs baskılı oynuyor gözükse bile yan top ve kornerden pozisyon verdi. Puan kaybı olabilirdi bu maç. Kerem ve Yunus'un tek artısı çok efor sarf etmeleri. Arda konusuna gelirsek. Arda her takımda 11 oynar. Çocuk David Silva gibi ama Jj oynatmıyorArda’yı bizim takıma koy, Icardı kalan tüm maçlarda gol atar. Bizimkilerin beceriksizliğini görmüşsündür.
Olmadığımız masa yok. Derin geseliler ligi dizayn ediyor.Geçen ki 1-1 Fener maçını da siz bilmiştiniz. Yine bilmişsiniz. @Don Sanjino @justahuman
Ben sevmiyom Arda ile takas şansı olsa düşünmemÇift taraflı oynuyor adam ezbere konuşma , bugün 8/9 ikili mücadele , 5 top çalması var.
Gbamin ilk isabetli pasını 93'te falan yaptı sanırım, onu aldıran kimse kovun acil.Takımlar arasındaki kalite farkı çok bariz fakat kenetlenmiş bir takımı yenmek çok daha zor bir iş. GS'de oyuna yedekten kim girse iyi performans verdi. Ben biraz daha akil davranırız diye düşünmüştüm ama bu bile beceri isteyen bir iş. Hamsik visca nwakaeme cornelius gibi oyun zekası üst düzey bu kadar adamın yerine ne yapacağını bilmeyen bir yığınla böyle takımları yenemezsin. Yenemedik de zaten.