Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce de yazmıştım. Ben Ali Koç yönetimini aynı KK gibi görüyorum. Ali'de "her şey güzel olacak" vaadiyle seçime girmiş ve her şeyin mükemmel olacağına bizi inandırmıştı. Farkındaysanız Ali, KK gibi sürekli milleti televizyona çağırıyor... Yarın KK başa gelemez ama gelirse aynı şeyler olacağını düşünüyorum. gs ise AKP. Her türlü pisliği yaparlar ama hep mağdurdurlar..
Bence Fenerbahçe daha uygun dediğin profile ama sen bilirsin.

Niye senin gibi gereksiz mesajları olan bir insan için spor sohbet konusundan mahrum olayım? Merak etme o kadar kadri kıymetin yok insan gözünde.
İyi misin? Gereksiz diyorsun, kıymetsiz diyorsun alıntılayıp "bak sinek dedim e hü he he" "keşke ban yesen e hü he he" falan diyorsun. Git gide çirkinleşiyorsun. :/ Umursamıyorum seni ama neyin peşindesin onu da çözemedim. :/

Bu PSG'den bir cacık olmaz. Messi son bi ŞL kazansa keşke diyordum da Dünya Kupasını kazanmasından bile zor bu. Çok daha yetenekli bir takım PSG ama ne oynadığı ne yaptığı hiç belli olmayan bir takım. Bayern ne durumda bilmiyorum ama %50'sindeyse bile rahat geçer PSG'yi.

Daha önce de yazmıştım. Ben Ali Koç yönetimini aynı KK gibi görüyorum. Ali'de "her şey güzel olacak" vaadiyle seçime girmiş ve her şeyin mükemmel olacağına bizi inandırmıştı. Farkındaysanız Ali, KK gibi sürekli milleti televizyona çağırıyor... Yarın KK başa gelemez ama gelirse aynı şeyler olacağını düşünüyorum. gs ise AKP. Her türlü pisliği yaparlar ama hep mağdurdurlar..
Allah aşkına şike davasında Fener beraat etti di mi? Neden beraat etti biliyor musun? Ben söyleyeyim sana. Hatta direk olarak atayım.
Yargıtay kararında, iletişimin tespiti kararlarının ardından alınan ses kayıtlarının Aziz Yıldırım tarafından kabul edildiği ancak Yıldırım'ın bu ikrarının hukuka uygun şekilde tespit edilmediği belirtildi.
Kararda, bu nedenle iletişimin tespiti kararlarının, delil olarak değerlendirilemeyeceği ifade edildi:
"Hukuka aykırı nitelikteki bu deliller dışlanarak mevcut delillerin değerlendirilmesi suretiyle Aziz Yıldırım, Abdullah Başak, Ahmet Çelebi ve İlhan Yüksel Ekşioğlu'nun atılı şike ve teşvik primi suçlarından mahkumiyetlerine dair hükümlerin, Ceza Muhakemesi Kanunu'nun 323/1 maddesi gereğince iptali ve hükümlülerin isnat edilen suçlardan beraatlerine ilişkin yerel mahkeme kararlarında bir isabetsizlik görülmemiştir."
Burada da görüleceği üzere şike yapmamıştı demiyor. Deliller hukuka aykırı olarak elde edilmiştir deniliyor. Hatta, Aziz Yıldırım kabul etmiş konuşmaları da. Birilerini suçlarken iki kere düşünün.
İkinci olarak ise himmet ve dua konusunda da gına geldi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, FETÖ ile bağlantıları olduğu belirlenen 48 üyeyi kulüp üyeliğinden ihraç etti. Bak bu da bir tane haberin başlığı. FETÖ savcısı kimin takımında üyeydi hatırlatmak isterim. Ayrıca Akp demişsin de başındaki insan sizin kongre üyeniz. Bize mi söylüyorsunuz? Bekir İrtegün, Uğur Boral, Zafer Biryol. Bunlar nerede futbol oynadı? FB TV eski haber müdürü FETÖ den tutuklandı.
Futbolcu Uğur Boral, Fenerbahçe'deki FETÖ günlerini şöyle anlatıyor:

“Fenerbahçe'den takım arkadaşlarım Tuncay Şanlı, Serdar Kulbilge, Kerim Zengin, Bekir İrtegün, Emre Belözoğlu, Orhan Şam, Gökhan Gönül ile birlikte değişik zamanlar ve değişik gruplar halinde bu sohbetlere katıldım…”
Bu da sizin futbolcular. İstersen daha çok şey de atarım. Yeter artık yaptığınız algı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık