Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an ligin halinden memnun olanlar, yarın kendileri de benzer durumlarla karşılaştıklarında ağlamasınlar. Şu ligi şuan kapatsan, kayıptan çok, kazancımız olur. Rezil bir ligiz maalesef. Her sene bu rezilliği göz göre göre çekiyoruz.

Algın açık herhalde anladın işine gelmedi :D say bakalım konuşmak dışında yaptığı şeyleri. dur ben sayayım.

Galatasaray şampiyonluğu
Başakşehir şampiyonluğu
Beşiktaş şampiyonluğu
Trabzonspor şampiyonluğu :hhh:
Kadıköy Seri sonu indirimleri ( Ts, Gs, Bjk)
Kazanan hocaya kaybettirme (JJ)
Sayamadığım sayıda hoca değişikliği
.
.
.
Olum lafı sağa sola çekip hala algı yapıyorsun orada dediğimi sen hariç herkes anladı ama sen işine geldiği gibi anlıyorsun. Devam böyle... :D

İnmezse zaten Türkiye’ye geçmiş olsun takım düşüneceğine ülke gider.
Sende seçimin diğer günü yurt dışına giden mazlum seçmen şekli gördüm bak... :S

Montana

Olum lafı sağa sola çekip hala algı yapıyorsun orada dediğimi sen hariç herkes anladı ama sen işine geldiği gibi anlıyorsun. Devam böyle... :D

Sende seçimin diğer günü yurt dışına giden mazlum seçmen şekli gördüm bak... :S
Ben gariban adamım, kaderimiz Türkiye bizim başka bir imkanım yok.

Olum sen ya yazdığından haberdar değilsin ya deli numarası yapıyorsun. Git bak ne yazdın bugün yorma beni...

Hala tutturmuşsun gidiyorsun diye komik mesajlar atıyorsun. Neyi tutturmuşum kardeşim ortada olan şeyi söylüyorum işine gelirse ki gelmiyor. Yani hala daha mesaj derdindesin, savunulacak bir şey yok ki savunma durumunuz olsun neyi savunacaksın? Öyle ki "Kural var böyle l" diye savunanlar da oldu, uydurma kural attılar. Yani hala daha FB istedi hikauesindesin. FB istedi diye değil rezalet bir karar verildi diye açıklandı, çünkü neresinden bakarsan bak elinde kalıyordu. Hala daha işine geldiği gibi olayları yorumluyorsun, adamlar açıkladı ve "Ofsaytımsı" diyerek komik duruma düştüler şu rezalet ile.

Açıklansın tüm kayıtlar, açıklanmasın diyen mi var? Fakat sezon başından buyana GS'nin yaptığı algilardan, leş futbol oynuyoken yöneticilerin saçma açıklamalarında hiç yazmadın buraya. Hazırlık maçında Okan hakemin üzerine yürüdü laf attı ama senden "Böyle şey olur mu?" yorumu göremedik. Şimdi gelmişsin "Holigan" falan diye sayıklamaya geçiyorsun, bir kere kendi sevdiklerinize geçmişe bak daha bu sene oluyor bunlar uzak değil...
Ya sen 10 kişiyle tartışıyon herkeze sen ne dediğini bilmiyorsun diyon. 1 kişi bile ne dediğini bilmiyomu sana karşı. Biraz kendini frenlemen lazım.

Atanamamış Aziz Yıldırım cosplayi yapmış sayın koç başganım.Aziz Yıldırımdan bişeyler kapmışsın Ali başganım ama daha çok yolun var.Şike yaptın mı dediklerinde ne yaptımsa Fb için yaptım demeye daha çok yolun var senin.Vatan elden gidiyor deyip işin aslını söyleyemeyen açıklamaları o yapardı zamanında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık