Yahu gün geldi bu adam iyi oldu yaptığı algılar sonrası bunu diyoruz. Şimdi bakıyorum sosyal medyada övülüyor burada "Jesus kötü zamana denk geldi GS süper" algısı yapılıyor. Bu adama çok daha fazlası denildi "İş ahlâkı yok bu Okan'ın" diye hepsini atmaya gerek yok denilenler. Yani net istenmeyen biriydi, gider deniliyordu. Fakat adam her maç sonrası ağladı, algı yaptı hakem dedi. Sonra? Sivas maçında ki gibi bir skandal gördük.
Yine
@Mihawk alınacak belki ama atayım örnek olarak durumu... :S
Bu adam leş oynatıp her maç hakem dedi. Erden Timur alakasizca leş futbol sonrası "Bu ligi bitirtmeyiz" algısı yaptı. Sonra devam edildikçe edildi ve sonuçta Sivas maçı gibi skandal durumlar ortaya çıktı, dün ki maç gibi olaylar ortaya çıktı.
Yani dün ki maç hata falan değil kendinizi kandırmayın, bu maç dümdüz ön kesmek. Çünkü hata dediğinden dönersin. Dün adamlar sert faul yapıyor kart yok, bak aynı maç iki aynı pozisyon oldu birinde FB yaptı müdehaleyi faul verdi diğerinde Adana yaptı düdüğü ağzına götürdü çalmadı hakem. Var ne izliyor adam Batshuayi'e künde atıyor güreş gibi, Samet'e yine müdehale var top ile alakasız rakibin dirsek ile yanlış görmediysem. Hadi bunu hakem görmüyor ya Var? Mert Hakan'ın iptal edilen golünü biz 0.15 de tartışıyoruz deymiş mi diye, adamlar devreye giriyor iptal etmek için. Peki bizim pozisyonlarda? Kötü hakem değil mi?
Evet diyorum, ağır ithamda bulunuyorum bu sezon şikeli ve şaibelidir. Kanıtım da maçlardır. Sivas rezaleti, üstüne bu maç tuzu biberi olmuştur. Onun dışında takım leş gidiyorken GS yöneticilerinin, TD'sinin maç sonu açıklamaları, algılar, takım kötü zamanda iken TFF'ye yapılan ziyaretler ile ortadadır. Yani hakemler kötü dediklerine katılıyorum ama bazı şeyler göz göre göre yapılıyor artık, kötü olması da geçildi tamamen.