Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son pozisyonda faulü vermemesi bile hakemlik durum. Dnmsösös Diğerlerine girmiyorum bile. Neyse.
fener bir süredir tatmin etmiyor oynuyla. Fazla pozisyon veriyor, maç günü ortasahadan kimden kesin verim alırımın cevabı yok. Ve bence kadro kaliteside o kadar yüksel değil, geniş ama çok yüksek mi değil.
Puan kayıpları devam eder.

Kurşunlanma olayı işin en uç kısmı ya.

Gelecek hafta gs'nin otobüsü kurşunlansa ve bu sezon x takım şampiyon olsa nasıl düşünür insanlar mesela.

Empati çok zor bir yetenek xD
Evet uç kısım kimsenin başına gelmemiş, umarım da gelmez ama "FB düşmanlığı yok" denilince bunlar akıla geliyor nasıl yok diye? Şike dosyası hazırlayan adam yıllarca hapis cezası yiyor, UEFA'nın heyetine cevap verenler onları gönderenler ortada yok. Sorsan "Şike" diyorlar. Hukuk olarak aklandık ama hani zararımız, şampiyon olmuş takım ŞL'ye gidemedi, elde ki iyi futbolcular ayrıldı. Takım şampiyonluğa oynuyor otobüs kurşunlanıyor. Bu yıl yine bu rezalet olaylar...

Sonra "Herkes FB'ye düşman mı?" algısı yapılıyor. Hangi takıma kumpas kurulmuş, kimin otobüsü şampiyonluğa yürürken kurşunlanmış bu ülkede? Şampiyon olamıyor deniyor takım her sezon "FB kollanıyor, FB'yi şampiyon yapacaklar" algısı yapıyor rakip yöneticiler, taraftarlar. Sonra kişileri, takımları suçlayınca hatalı biz oluyoruz...

Yahu adamlar kovulur demiş, FT kotplayi yapması lazım demiş. Nasıl sallayacaklar daha? Dansöz mü desinler senin onaylaman için? Yani kıvırmaya devam et, fazlasi da var Kayseri maçında denilenlere de bakabilirsin. "Torrent kalsaydı" diyenler bile vardı sorsan sallama yok adama aynen, hatta çok iyi diyorlar değil mi? :S

Lig şimdi temizlendi işte, GS algısını yaptı Okan ile, Erden ile bak hiç açıklama var mı? Algı yapmaya devam ediliyor ama iyi olunca bir şey yok. Aynen ben kendim ile çelişiyorum, Alanya maçı o mesajım bazılarına şaka maiyetindeydi ama şöyle de bir gerçek var ki 2-0'dan skoru koruyamayan bir GS vardı. O maç bile takımı defansa çekti diye Okan'a laf atıldı ama diyorum ya sana göre çok yumuşak eleştiri olsun bunlar... :S

Bak kardeşim saçma açıklama yapma var algı yapmak var. Bu sezon başından buyana GS grubu çok temiz algı yaptı. Okan leş futbol oynattı çıktı hakeme salladı, Erden desen yine benzer "Ligi bitirtmeyiz böyle olmaz" açıklamaları. Sezon başı Gomis maç kurtardi GS'yi hiçbir şey oynamıyordu takım. Kayseri bildiğin hak ederek kazandi Okan çıktı hakemler şöyle böyle diye salladı. Bizim var mı böyle bir durumumuz, 5 maçta 4 kırmızı gördü bu takım TD yine bu sezon Okan'ın ve Erden'in konuştuğu kadar konuşmadı. Dün kırmızı gördü Jesus, Okan hazırlık maçında bile hakeme salladı bu ülkede bu sezon hani ceza? Yani sen sürekli bana "Çevresinden dolasmaia çalışıyorsun" diyorsun. Çevresinden dolaşmıyorum olanı diyorum. Alanya maçı sonrası git bak, 2-0'ı Okan yüzünden koruyamamışsın GS. Bunu kendi taraftarı diyordu, kırmızı haksız diyebilirsin. Fakat bazı gerçekler de ortadaydı. Dün böyle bir şey mı oldu? Aynı diye algı yapılıyor. Penaltılar verilmiyor, rakibin faullerine kart yok, el denildiği iddaa edilen gol iptal edilmiş.

Evet bu lig şaibeli bu sene bu çok net. Bunu da dümdüz söylüyorum göz göre göre şike yapılıyor. GS algıları sonrası lig tertemiz oldu ispat etmem beklenmeye başlandı şikeyi...
Abi bak şimdi eleştiri yapabilir adamlar bundan doğal ne var, maç özelinde eleştiri yapmak çok makul, bana göre yumuşak veya sert olmasının bir önemi yok ki, sen diyorsun adamlar bile isteye yalan söyleyerek algı yaptılar, ben de diyorum hani kim onları göster, bu kadar.
Aklı başında her insan dün olan maçta yaşanan hakem hatalarına hayır yok diyemez ama çok net şike var, lig şaibeli dersen, bunlar ağır ithamlar, bunları kanıtlaman gerekli, ben senin aksine şaibe olduğunu değil, düpedüz bu hakemlerin ve Türkiye'de ligi yönetenlerin yetersiz olduğunu düşünüyorum, ama sen kendi özelinde sadece FB doğrandı diyorsun, ben de diyorum ki hayır, bu ligde her takım doğranıyor, ayrıştığımız nokta bu, bu kadar.

Abi bak şimdi eleştiri yapabilir adamlar bundan doğal ne var, maç özelinde eleştiri yapmak çok makul, bana göre yumuşak veya sert olmasının bir önemi yok ki, sen diyorsun adamlar bile isteye yalan söyleyerek algı yaptılar, ben de diyorum hani kim onları göster, bu kadar.
Aklı başında her insan dün olan maçta yaşanan hakem hatalarına hayır yok diyemez ama çok net şike var, lig şaibeli dersen, bunlar ağır ithamlar, bunları kanıtlaman gerekli, ben senin aksine şaibe olduğunu değil, düpedüz bu hakemlerin ve Türkiye'de ligi yönetenlerin yetersiz olduğunu düşünüyorum, ama sen kendi özelinde sadece FB doğrandı diyorsun, ben de diyorum ki hayır, bu ligde her takım doğranıyor, ayrıştığımız nokta bu, bu kadar.
Yahu gün geldi bu adam iyi oldu yaptığı algılar sonrası bunu diyoruz. Şimdi bakıyorum sosyal medyada övülüyor burada "Jesus kötü zamana denk geldi GS süper" algısı yapılıyor. Bu adama çok daha fazlası denildi "İş ahlâkı yok bu Okan'ın" diye hepsini atmaya gerek yok denilenler. Yani net istenmeyen biriydi, gider deniliyordu. Fakat adam her maç sonrası ağladı, algı yaptı hakem dedi. Sonra? Sivas maçında ki gibi bir skandal gördük.

Yine @Mihawk alınacak belki ama atayım örnek olarak durumu... :S

Bu adam leş oynatıp her maç hakem dedi. Erden Timur alakasizca leş futbol sonrası "Bu ligi bitirtmeyiz" algısı yaptı. Sonra devam edildikçe edildi ve sonuçta Sivas maçı gibi skandal durumlar ortaya çıktı, dün ki maç gibi olaylar ortaya çıktı.

Yani dün ki maç hata falan değil kendinizi kandırmayın, bu maç dümdüz ön kesmek. Çünkü hata dediğinden dönersin. Dün adamlar sert faul yapıyor kart yok, bak aynı maç iki aynı pozisyon oldu birinde FB yaptı müdehaleyi faul verdi diğerinde Adana yaptı düdüğü ağzına götürdü çalmadı hakem. Var ne izliyor adam Batshuayi'e künde atıyor güreş gibi, Samet'e yine müdehale var top ile alakasız rakibin dirsek ile yanlış görmediysem. Hadi bunu hakem görmüyor ya Var? Mert Hakan'ın iptal edilen golünü biz 0.15 de tartışıyoruz deymiş mi diye, adamlar devreye giriyor iptal etmek için. Peki bizim pozisyonlarda? Kötü hakem değil mi?

Evet diyorum, ağır ithamda bulunuyorum bu sezon şikeli ve şaibelidir. Kanıtım da maçlardır. Sivas rezaleti, üstüne bu maç tuzu biberi olmuştur. Onun dışında takım leş gidiyorken GS yöneticilerinin, TD'sinin maç sonu açıklamaları, algılar, takım kötü zamanda iken TFF'ye yapılan ziyaretler ile ortadadır. Yani hakemler kötü dediklerine katılıyorum ama bazı şeyler göz göre göre yapılıyor artık, kötü olması da geçildi tamamen.

Yahu gün geldi bu adam iyi oldu yaptığı algılar sonrası bunu diyoruz. Şimdi bakıyorum sosyal medyada övülüyor burada "Jesus kötü zamana denk geldi GS süper" algısı yapılıyor. Bu adama çok daha fazlası denildi "İş ahlâkı yok bu Okan'ın" diye hepsini atmaya gerek yok denilenler. Yani net istenmeyen biriydi, gider deniliyordu. Fakat adam her maç sonrası ağladı, algı yaptı hakem dedi. Sonra? Sivas maçında ki gibi bir skandal gördük.

Yine @Mihawk alınacak belki ama atayım örnek olarak durumu... :S

Bu adam leş oynatıp her maç hakem dedi. Erden Timur alakasizca leş futbol sonrası "Bu ligi bitirtmeyiz" algısı yaptı. Sonra devam edildikçe edildi ve sonuçta Sivas maçı gibi skandal durumlar ortaya çıktı, dün ki maç gibi olaylar ortaya çıktı.

Yani dün ki maç hata falan değil kendinizi kandırmayın, bu maç dümdüz ön kesmek. Çünkü hata dediğinden dönersin. Dün adamlar sert faul yapıyor kart yok, bak aynı maç iki aynı pozisyon oldu birinde FB yaptı müdehaleyi faul verdi diğerinde Adana yaptı düdüğü ağzına götürdü çalmadı hakem. Var ne izliyor adam Batshuayi'e künde atıyor güreş gibi, Samet'e yine müdehale var top ile alakasız rakibin dirsek ile yanlış görmediysem. Hadi bunu hakem görmüyor ya Var? Mert Hakan'ın iptal edilen golünü biz 0.15 de tartışıyoruz deymiş mi diye, adamlar devreye giriyor iptal etmek için. Peki bizim pozisyonlarda? Kötü hakem değil mi?

Evet diyorum, ağır ithamda bulunuyorum bu sezon şikeli ve şaibelidir. Kanıtım da maçlardır. Sivas rezaleti, üstüne bu maç tuzu biberi olmuştur. Onun dışında takım leş gidiyorken GS yöneticilerinin, TD'sinin maç sonu açıklamaları, algılar, takım kötü zamanda iken TFF'ye yapılan ziyaretler ile ortadadır. Yani hakemler kötü dediklerine katılıyorum ama bazı şeyler göz göre göre yapılıyor artık, kötü olması da geçildi tamamen.

İçkili misin?

Susulmaz böyle maçlar sonrası. Bak şu pozisyondan bile hakemin ne kadar art niyetli olduğunu anlarsın.

Oynat pozisyonu "Var" denilen bir şey var. Eğer el varsa iptal et, belki de net gole gidilebilecek bir pozisyonu yiyor adam. Artık insanları bıktırdılar...

Severim ama sarhoş olmam, bugün Cuma kullanmam, gündüz içmem, senin işine gelmiyor demek ki dediklerim yine...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık