JJ ile Okan’ı değiştirelim deseler takas edelim derim hala fikrim aynıOkan Buruk'a en çok sallayan ben ve @Montana'ydı sanırım. Galatasaray kötü futbol oynuyordu, şu anki konumunu da Gomis'e borçlu. O günden bugüne ne değiştiğini merak ediyorsanız, yapılan transferlere bakabilirsiniz.
JJ ile Okan’ı değiştirelim deseler takas edelim derim hala fikrim aynı
Yanılmayacaksın Reis merak etmeOkan ile şampiyon olunmaz diyordum sezon başlamadan. Forum kariyerimde ilk kez yanılacak gibiyim.
Yanılmayacaksın Reis merak etme![]()
Yenildiğimiz maçlarda hakem hata yaparsa hakeme biz de sallıyoruz da @Sir Crocodile gelip direkt bize sallıyor, alakaya maydonoz.Okan ile şampiyon olunmaz diyordum sezon başlamadan. Forum kariyerimde ilk kez yanılacak gibiyim.
Yoktu sadece seferoviç vardı.Böyle kadro çıkacağını bilmiyordum. O mesajları attığım zaman Icardi, Mertens, Mata, Torreria falan yoktu sanırım.
Yenildiğimiz maçlarda hakem hata yaparsa hakeme biz de sallıyoruz da @Sir Crocodile gelip direkt bize sallıyor, alakaya maydonoz.
Yok canım iddia sahibi, iddiasını kanıtlamak ile mükellef, ona göre senin kelimesi kelimesine mesajların olması lazım bu sezon lig tertemiz diye, şimdi büyük TD demiş olman lazım, Alanya maçı sonrası bırakın hakemi ne futbol oynadık ki demiş olmanız lazım, bir arşiv taraması yapsın gelsin bakalım, ne alaksız şeyler çıkarıp nasıl bağlayacak, akşama kafanız şişer şimdiden uyarayımOkan Buruk'a en çok sallayan ben ve @Montana'ydı sanırım. Galatasaray kötü futbol oynuyordu, şu anki konumunu da Gomis'e borçlu. O günden bugüne ne değiştiğini merak ediyorsanız, yapılan transferlere bakabilirsiniz.