Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
At dedi adam attım ispat edecek bir şey yok. Gün geldi algı yapıla yapıla "GS süper JJ şanssız zamana denk geldi'' hikâyeleri başladı. O dönem les futbol ile hakem algısı yapanlar şimdi farklı şeyler konuşuyor oldular...

İlk haftalar Okan Buruk başarısızdı, takım da kötüydü. Bunları yazdım. Kovulur dedim, oyun berbattı çünkü. Güzel transferler oldu, uyum sürecini hızlı atlattı takım.

Bu saatten sonra da mı eleştireyim, ne istiyorsun? Fikirlerinizin kölesi olmayın, fikirler değişir.

Messi ve Ronaldo gelse başarısız olur demişim, haklıyım yine. Ronaldo Al-Nassr'da hiçbir şey yapamıyor. Bizde de yapamazmış. Messi konusunda yanıldım.

Kanıt istediniz adam sundu reis, sezarın hakkı sezara. Eleştirdiğimizi bul demeyecektiniz
Yahu demezler kardeşim sorsan hep haklılar artık bir şey demiyorum bunlara. Adamlar Okan gömdü şimdi takım süper şöyle böyle diyorlar. O dönemler git bak, leş futbol var. Gomis attı 2 maç kazandırdı hepsi laf atıyordu. TD ve Erden'in algı yapması sonrası şimdi biz haksız olduk, laf atıyor olduk...

İlk haftalar Okan Buruk başarısızdı, takım da kötüydü. Bunları yazdım. Kovulur dedim, oyun berbattı çünkü. Güzel transferler oldu, uyum sürecini hızlı atlattı takım.

Bu saatten sonra da mı eleştireyim, ne istiyorsun? Fikirlerinizin kölesi olmayın, fikirler değişir.
Hayır adam kim laf etti dedi bende attım neden hala aynı şeyi diyorsun. Benim dediğim şey de benzer GS leş oynuyorken her maç sonu hakem algısı yaptı. Sonrası ise olanlar ortada, şimdi ise farklı konuşuluyor. İstediğini de bir şey istemiyorum diyeceğimi dedim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık