Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a, b ya da x kişisine bağlı bir sorun değil ki bu. evet ligdeki her takım hakem maduru, bu bir gerçek. fenerbahçenin maçlarında yapılan hakem hataları bu mağduriyetlerin arasından sıyrılıp artık başka bir boyuta geldiği için bir sitem söz konusu.

konya maçında valenciaya verilen kırmızı, sivas maçında batsa verilen kırmızı, verilmeyen penaltılar ve akabinde bu maç.
Fener'in diğer takımlardan hiçbir farkı yok.
Onlara ne yapıldıysa Fener'e de yapıldı, bu kadar basit olay.

Valla diğer takımlar da sitem ediyordu zamanında, hatta aynı hakemden. O zamanlarda bu haykırışları duysa insanlar belki bir nebze bir şey değişirdi. Ama işte hep kendi başına gelince isyanlar başlıyor.

Fener'in diğer takımlardan hiçbir farkı yok.
Onlara ne yapıldıysa Fener'e de yapıldı, bu kadar basit olay.

Valla diğer takımlar da sitem ediyordu zamanında, hatta aynı hakemden. O zamanlarda bu haykırışları duysa insanlar belki bir nebze bir şey değişirdi. Ama işte hep kendi başına gelince isyanlar başlıyor.
fener dozunda yaşamış olsaydı galatasarayın son 10 sezonda 5 şampiyonluğu olmazdı. neyse, ikna olunacak perdeyi çoktan geçmişiz işin goygoyundasınız geçin makaranızı.

Halbuki 12numara isimli Fenerbahçe taraftar grubunun açıklaması var geçmişte Ali Palabıyık'ın ne kadar iyi hakem olduğuyla ilgili.Dün geceden itibaren kötü hakem oldu eleman.
Ben dün attım, görmeyen vardır yine atayım. Tabi ışık hızıyla sildi bu tweet'i 12numara :ehe:
Dahası Koç'un palabıyık'ın bir gs maçı sonrası uzun süre maç almamasını eleştiren açıklamaları da var ama onu da koymayayım şimdi.

Bjk'liyim ben ne diyeceğim başka,Febe beter olsun xD
Özetisin şu forumun ve ülkenin, sana daha fazlasını demeye gerek yok anla... :D

Evet leş atıyorsunuz :D Yahu Galatasaray maçına 3 lü defansla çıktınız.Türkiye tarihinin en yetenekli oyuncusu olacak adam hasbelkader sizde daha yeni ilk 11 başlattınız haftlardır yedek çocuk.Büyük maçların hepsinde kayıpsınız leş atmak daha nasıl olsun.Gerçekten Ali Koç'un başkanlık performansını beğeniyormusunuz,takımınızdan memnunmusunuzi,tek problem hakemler mi?
Bu düşünce seviyesi - kaç? Aynen çok kötü oynadık hakem doğradı Adana'yı değil mi? :S

GS sezon başı leş attı. Hakem ittirmesi aldı, üstüne sürekli Erden ve Okan "Hakem hakem" algısı yaptı. Ligi bitirtmeyiz hikayesi anlattı algı üzerine algı yaparak. Hazırlık maçında Okan hakeme laf attı öyle bir yere geldi ki durum gelinen noktada algının sonuçlarını görüyoruz. Sivas maçında adamların iptal edilen golü, 5 maçta 4 defa kırmızı görmemiz üst üste. Peşine bu maç, hala daha konuşuyorsun, şu maç nasıl oynanacaktı başka? 1 gol 2 penaltımız, rakiplerin kaç tane kartı verilmemiş göz göre göre verilmemiş net. Şu maç 4-1 4-2 falan biterdi hakem düzgün yönetse. Sana sorsak "FB bu maç çok kötü oynadı, Ali Koç, JJ" falan dersin. Yahu onları eleştiriyoruz yeri gelince fakat bu maç sonrası onları eleştiren algı yapıyordur bu kadar net. Sende onlardan birisin burada...

Fener de Fener yani. Siz şu Fener'e farklı davranılıyor ya abi kafasından çıkmadığınız müddetçe daha çok şey edersiniz.
gözünle gördüğün şeye muhalefet etmeye çalışır, dalga geçersen senide kimse ciddiye almaz dostum. bol keseden sıkmıyoruz. hep biz haklıyız, hep bize yapılıyor da demedim. ay başında oynanan derbide gsye yapılan hakem hatalarını dahi dile getirmiş biriyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık