Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu avantaj sağlamak el ile olur, el ile kendine avantaj sağladı pozisyonda diye pek çok kez tartışılır. Adam maç içinde bile müdehale etmedim itirazında bulundu. Maç sonu paylaşımı ortada, sen adamın lafını istediğin gibi kullanıyorsun. "Öyle olsaydı böyle derdi, şöyle olsaydı şöyle olurdu" falan diye. Bu mantıkla da eline çarpsa "Elime çarptı ama pozisyon devam etmesi lazımdı fakat kural yeni gelmiş" derdi diyelim o zaman. Adam el ile avantaj sağlamadığı söylemiş pozisyonda. Diğer söylediğin her şey ek olarak yorum katılmış bir çıkarım. Öyle ki maç sonu paylaşımı da ortada, video'yu yavaşlatıp atıyor onda bile belli olmuyor bir şey denilmiyor.

Neyse şu maç özelinde net olan eyyamı tartışmaya gerek yok daha fazla. Şu pozisyon bile aşırı tartışma konusu verilemeyen net penaltılar, rakibe verilmeyen kartlar diye gider bu olay.

Sen Alanya maçında yazamadığın zaman üzüntü duyuyordun. Şimdi niye tartışmaya gerek yok diyorsun?

Biz hakemler kötü dedik mi dedik, alanya maçında oyna devam dedikleri için bu kadar olay oldu.
Karmanın tanımı oldu bizim Timsah. Kime sallasa eline yüzüne bulaşıyor, tam tersi çıkıyor.
Bu hakemlerden mutlu olan yok hakem büyükleri bir doğruyorsa Anadolu takımlarını 10 doğruyor. Yabancı hakem dedik.

Biz hakemler kötü dedik mi dedik, alanya maçında oyna devam dedikleri için bu kadar olay oldu.

Bu hakemlerden mutlu olan yok hakem büyükleri bir doğruyorsa Anadolu takımlarını 10 doğruyor. Yabancı hakem dedik.

Sezon başında dedim, hakemler kötü. Hiçbir takıma da ne kayırıldı dedim, ne de şike yapıyorlar dedim. Böyle diyerek bir yere varılamıyor.

Sen Alanya maçında yazamadığın zaman üzüntü duyuyordun. Şimdi niye tartışmaya gerek yok diyorsun?
Tartışılacak bir şey yok o yüzden gerek yok diyorum. Batshuayi'e yapılan, Samet'e yapılan net penaltılar verilmemiş, kartlar verilmemiş, attığımız gol tartışmalı diyorsunuz ki pozisyondan belli olmuyor adamın cümlelerine bir şey ekleyerek kendi çıkarımın ile pozisyonu aklamaya çalışıyorsun tarihte var mı belli değil.

Son dakika bile yay üzerinde net faul oluyor hakemin düdüğü ağzına gidiyor özellikle çalmıyor net pozisyonu neyi tartışayım? Algı yapan yapsın her şey ortada.

Sezon başından buyana Okan ve Erden'in hakem algılarının sonuçları bunlar. Kabul et ya da etme, Alanya diyorsun. O maça kadar GS sürekli ve sürekli alakasız hakem algısı yaptı. GS'liler bile sikayetçiydi bir ara ne oldu? Okan hazırlık maçında bile hakem üzerine yürüdü bu ülkede algı yaptı siz nasıl hakemsiniz diye, bak hazırlık maçı...

Erden desen belli "Bitirtmeyiz ligi" olayları. Ne hikmetse bu olaylar sonrası FB peş peşe kırmızı gördü maçlarda, Batshuayi'nin komik şekilde atılmasını gördük. Sivas maçı desen ayrı olay, üstüne bu maç. Ne tartışalım daha? Bu sezon ligin en şaibeli sezonlarından biridir tartışmasız. Sen tartışmaya devam edebilirsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık