Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert Hakan benim el kuralı yeni gelmiş bu sene falan diye açıklama yapmış. Eline geldiğini kabul ediyor sanırım.
"Hakem benim pozisyonuma yeni bir kural gelmiş dedi içeride. Onu geçtim.... " diyor. Tabi elime değdi demez ama hiç değmese, "elime hiç değmedi ne kuralı " falan derdi bence. Ve eğer değdiysen zaten gol değil. Görüntülerden eline hiç değmiyor gibi gözüküyordu.

Montana

"Hakem benim pozisyonuma yeni bir kural gelmiş dedi içeride. Onu geçtim.... " diyor. Tabi elime değdi demez ama hiç değmese, "elime hiç değmedi ne kuralı " falan derdi bence. Ve eğer değdiysen zaten gol değil. Görüntülerden eline hiç değmiyor gibi gözüküyordu.
Mert Hakan değmese bayağı maraz çıkarirdi zaten sahada. Ben sol eline deymiş gibi gördüm. Ama kural saçmaymış bize olsa ben de kizardım.

Maçın hakkı Adana demirindi. Daha iyi oynayan galibiyete yakın olan Adana demirspordu. Kendilerini kutluyorum. Bir pozisyonda Altay topu dışarıda tuttu gibi geldi ama bidaha bakmak lazım.

Biraz şöyle baktım yorumlara. Herkes Gs maçları kötü yönetilirken ses çıkarmadı olayına sığınıyor. Kimse yanlış anlamasın ama size böyle bir laf gelse başka takımı savunur musunuz?

Biraz şöyle baktım yorumlara. Herkes Gs maçları kötü yönetilirken ses çıkarmadı olayına sığınıyor. Kimse yanlış anlamasın ama size böyle bir laf gelse başka takımı savunur musunuz?
Peki başkaları neden Fb'yi savunsun?Kendi resmi hesabından rakibi olduğu takımlara şikeci iması yapan,kötü sonuç olduğunda varda fetöcü olduğunu söyleyen bir başkana sahip kulübü neden rakipleri savunsun?Türkiye'de sistem en başından bozuk ve kimse buna ses çıkarmıyor.Sadece kendi taraftarını ve kulübünü konselide etmek için kararlar alıyorlar yöneticiler.Hakemler yıllardır kötü ama bunu söylemek yerine biri ligi bitirtmeyiz diyor diğeri ise operasyon çekiliyor diyor.Kimsede demiyorki madem yıllardır birileri operasyon çekiyor, neden Türkiye'nin en güçlü ve zengin insanlarından bazıları adam gibi bu işi çözmüyor?Bunu kimse sormuyor.Yöneticilerde boş boş sallıyor ona buna.Halbuki 4 büyükler bu konuda birleşip ortak hareketler yapsalar bu işi çözebilecek kararlar alınabilir.Ama bunun yerine taraftara oynanıyor.Türkiye'de önce hükümet değişmeli,sonra ülke bir düzlüğe çıkarılmalı,sonra liyakata göre atamalar yapılmalı ve Tff'nin başına gerçekten vasıflı ve sorunları çözebilecek biri gelmeli.Ancak o zaman Türk futbolundaki bu hakem olayı çözülebilir bence.O vakte kadar yöneticiler boş boş açıklama yapmaya taraftar ise birbirine sövmeye devam eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık