Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Palabıyık meselesi tam olarak Türkiye özeti oldu. Bu adam bugün kötü değildi sadece ya da ilk kez bir takımı doğramıyor. Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında övülen Ali Palabıyık, bugün ligden çekilme sebebi olarak gösteriliyor. Öven kişiler de sıradan taraftar değil, belli başlı konumda olan kişiler.

Sayıları çok az olan taraftarları ayırıyorum, bu ülkede çoğunluk kayırılmak istiyor. Sen kazandığın sürece kimsenin doğranması umurunda değil.

Bu bir bilinç seviyesidir ve bulunduğumuz toplum bu seviyede değil. O yüzden stres edinip de kendinize yazık etmeyin.

Ali Palabıyık meselesi tam olarak Türkiye özeti oldu. Bu adam bugün kötü değildi sadece ya da ilk kez bir takımı doğramıyor. Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında övülen Ali Palabıyık, bugün ligden çekilme sebebi olarak gösteriliyor. Öven kişiler de sıradan taraftar değil, belli başlı konumda olan kişiler.

Sayıları çok az olan taraftarları ayırıyorum, bu ülkede çoğunluk kayırılmak istiyor. Sen kazandığın sürece kimsenin doğranması umurunda değil.

Bu bir bilinç seviyesidir ve bulunduğumuz toplum bu seviyede değil. O yüzden stres edinip de kendinize yazık etmeyin.

Erden Timur doğrandığımız Alanya maçı sonrası " adalet herkese lazım, sıra size de gelebilir" dediğinde ağlama yeaaaaa diye gırgır geçip ağız burun eğiyorlardı, bugün bu yaşananlar müstahak gibi, ilahi adalet gibi bir şey!
Ali Palabıyık denen çapsızın çoktan temiz futbol adına düdüğünün astırılması gerekiyordu, bu heriften hakem makem olmazdı!

Maalesef ülkemizde bilinçli taraftar kitlesi olmadığından, sporun birleştiriciliği de lafta kalıyor, herkes kollanmak istiyor

Montana

Kaybettiğin maçtan sonra sosyal medya vs. çok takılmayacaksın, artık buradaki yorumlara da bakmıyorum yenildikten sonra. Rakibin yenildiğinde dalga geçmek çok normal boşa sinirlenip kavgaya gerek yok. Forumda GS'liler diğer taraftarlara göre biraz daha acımasız ama :(
Hakkımızi yedin cok fazla dalga geçen olmadı.

Erden Timur doğrandığımız Alanya maçı sonrası " adalet herkese lazım, sıra size de gelebilir" dediğinde ağlama yeaaaaa diye gırgır geçip ağız burun eğiyorlardı, bugün bu yaşananlar müstahak gibi, ilahi adalet gibi bir şey!
Ali Palabıyık denen çapsızın çoktan temiz futbol adına düdüğünün astırılması gerekiyordu, bu heriften hakem makem olmazdı!

Maalesef ülkemizde bilinçli taraftar kitlesi olmadığından, sporun birleştiriciliği de lafta kalıyor, herkes kollanmak istiyor

Erden Timur'u samimi bulmuyorum. Hakkının yendiğini düşünebilir, ''ligi bitirtmeyiz'' açıklaması gerekli değildi.

Montana

Adana kalecisi hakkinda dediğimin arkasındayım, üstüne vurmadan kaleyi tutturabilseler çok rahat kazanacaktı FB. Şutlar hep defansa takıldi ama. Yediği gol de hatalıydı iyi kaleci olsa çıkarırdı.

Bu kurallar saçma da olsa değişiyor ama değiştiğinde lig başlayınca anlatan konuşan yok yorumculardan sonra gelip saçma diye anlatıyorlar bende bugün öğrendim o kuralı ama gerçekten saçma asist yapabilirsin ama kendin atarsan iptal olur. Kardeşim bu saçma kuralları kim yazıyor, hadi birileri yazdı diyelim neden bunları konuşup öncesinde anlatıp eleştirilmiyor.

Montana

Mert Hakan benim el kuralı yeni gelmiş bu sene falan diye açıklama yapmış. Eline geldiğini kabul ediyor sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık