Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ronaldo'nun yerinde olsam o krizde Fenere gelip transfer sezonu başlayınca sözleşmeyi feshederdim. Sonra ver elini Real Madrid falan.
Frey'e de böyle deniyordu ne oldu? O ligler buraya göre çok daha basit ve yumuşak bu bir gerçek. Burada ne kadar kalitesiz de desek sert bir oyun oynanıyor. Meyer'in Schalke zamanları çıkışı çok iyiydi, belki eski günlerini bulur dedik ama olmadı orada da oluyor gibi görünüyor ama bir tık iyi lige gitsin yine yerinde sayıyor...

Frey'e de böyle deniyordu ne oldu? O ligler buraya göre çok daha basit ve yumuşak bu bir gerçek. Burada ne kadar kalitesiz de desek sert bir oyun oynanıyor. Meyer'in Schalke zamanları çıkışı çok iyiydi, belki eski günlerini bulur dedik ama olmadı orada da oluyor gibi görünüyor ama bir tık iyi lige gitsin yine yerinde sayıyor...
Senin bahsettiğin başka bir şey ve doğruluğuna katılıyorum. Ben başka bir şey ifade ediyorum.

Ronaldo'nun yerinde olsam o krizde Fenere gelip transfer sezonu başlayınca sözleşmeyi feshederdim. Sonra ver elini Real Madrid falan.
Arap liglerinde sıcaklık sebebiyle doğru düzgün antrenman yapılmadığı söyleniyor. Taktik antrenman ve oyuncuların kişisel antrenmanlarıyla geçiyormuş. Takımla beraber kondisyon yükleme durumu pek yok.

Senin bahsettiğin başka bir şey ve doğruluğuna katılıyorum. Ben başka bir şey ifade ediyorum.
Yahu adam 29 yaşında bırakmış işte. Yani senin yaptığın olayı sağa sola çekmek.

Yani Schürrle iyi oyuncuydu adamın o yaşta futbolu bırakması garipti ne kadar en iyi döneminde olmasa bile. Adam uzun süredir futboldan keyif almadığını, bırakmak istediğini kısaca oynamak istemediğini söylemiş. Üstüne "Artık alkışa ihtiyacım yok" falan diyerek bırakmış gitmiş.

Sen algı yaratmak üzerine kurulu haberleri atıyorsun. Sanki FB almak istedi de bu yüzden bıraktı gibisinden git bir bak oyuncu ne demiş o dönem ve öncesinde ama olur mu 61'sizlik yapmak varken?

Yahu adam 29 yaşında bırakmış işte. Yani senin yaptığın olayı sağa sola çekmek.

Yani Schürrle iyi oyuncuydu adamın o yaşta futbolu bırakması garipti ne kadar en iyi döneminde olmasa bile. Adam uzun süredir futboldan keyif almadığını, bırakmak istediğini kısaca oynamak istemediğini söylemiş. Üstüne "Artık alkışa ihtiyacım yok" falan diyerek bırakmış gitmiş.

Sen algı yaratmak üzerine kurulu haberleri atıyorsun. Sanki FB almak istedi de bu yüzden bıraktı gibisinden git bir bak oyuncu ne demiş o dönem ve öncesinde ama olur mu 61'sizlik yapmak varken?
Göz koyduğunuz futbolu bırakıyor, el koyduğunuzu futbol bırakıyor. Kaçan kendini buluyor. Kaç tane örnek var.

André Schürrle : Fenerbahçe'ye gideceğime futbolu bırakırım.

Dennis Agger: Fenerbahçe'ye gideceğime futbolu bırakırım.
Bak mevzu bunlara inanıp inanmama değil, takım bunlarla ilgilendi mi? Peki bu adamlar o ilgi sonrası futbolu bıraktı mı? Başka göz koyduklarını aldıklarında adamların performansı düştü mü? Peki o adamlar başka takımlara gidince tekrar parladı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık