70'lere kadar sarı/kırmızı kart da yoktu. Futbolu yönetenler hata payını sıfıra indirmek için sürekli olarak kurallar ekliyor ve oyunu geliştirmeye çalışıyor. Milimi milimine inceleme yapılmasından ben de hoşlanıyor değilim ama yine de VAR'dan razıyım. Futbolun doğası dediğimiz sürekli olarak değişen bir şey, alışacağız.Bu kadar milimetrik şeylerde VAR olması bence biraz futbolun doğasına da aykırı, ofsayt da diyemiyorum, değil de diyemiyorum ama hak eden net Arsenal idi.
Aynı noktadayız, bunlar bir yana Arteta sadece 40 yaşında imiş, bu sezon şampiyon olursa ondan genç şampiyon olan TD(premier lig için)var mıdır acaba, biraz kurcaladım da bir sonuç göremedim.70'lere kadar sarı/kırmızı kart da yoktu. Futbolu yönetenler hata payını sıfıra indirmek için sürekli olarak kurallar ekliyor ve oyunu geliştirmeye çalışıyor. Milimi milimine inceleme yapılmasından ben de hoşlanıyor değilim ama yine de VAR'dan razıyım. Futbolun doğası dediğimiz sürekli olarak değişen bir şey, alışacağız.
Sürekli olarak hücumu denedikleri için Arsenal daha çok hak etti ama ManU da iyi savundu. 1 puan alsalar üzülmezdim.
Bildiğim kadarıyla Mou hocam, PL'de şampiyon olan en genç teknik direktör. 04-05'de Chelsea ile şampiyon olduğunda 42 yaşındaydı.Aynı noktadayız, bunlar bir yana Arteta sadece 40 yaşında imiş, bu sezon şampiyon olursa ondan genç şampiyon olan TD(premier lig için)var mıdır acaba, biraz kurcaladım da bir sonuç göremedim.
2000 öncesi çok. 85/86 sezonunda, 35 yaşındaki Kenny Dalglish Liverpool ile şampiyon olmuş.Aynı noktadayız, bunlar bir yana Arteta sadece 40 yaşında imiş, bu sezon şampiyon olursa ondan genç şampiyon olan TD(premier lig için)var mıdır acaba, biraz kurcaladım da bir sonuç göremedim.
Zlatan halan 40 yaşında oynuyor olunca merak ettim, genç geldi gözüme 40 yaş2000 öncesi çok. 85/86 sezonunda, 35 yaşındaki Kenny Dalglish Liverpool ile şampiyon olmuş.
91/92 sezonunda Tom Watson 33 yaşında şampiyon olmuş. (Tabi 1891/92 sezonu)
Premier ligin resmi olarak Premier lig olduğu zamandan yani 92 yılından beri en genci Mourinho, 42 yaşındaydı.
Sabah sabah midem bulandı...