Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Sir Crocodile Marco Silva hocam neredeyse EPL şampiyonu olacak... Karşılaştırdığın adamı teneke bağlayıp takımdan kovdular... :/
Ne şampiyon olması yav bir sefer de ayarın olsun. Bir Bielsa olamaz o adam, yani eleştirdiğin diyorsun hala.

Bielsa ilk çıkardığı sezon kısıtlı denilebilecek kadro ile 9. oldu. Bu adam oyuncu isim olarak kalitesi üzerinden değil taktik ve oyuncu geliştirme üzerinden ikerleyen bir adam, pek çok kişi ile karşılaştırılması bu yüzden bile saçma. Hala şu ısrarına devam ediyorsun ya. :S

3 biraz az olmuş. Felix o parayı ediyorsa Arda'nın en az 2 katı ediyor olması lazım. Ah pasaport ah... Sen nelere kadirsin... Yeni Ronaldo diye 130 milyon para verdiler bu çocuğa.
Arda şu an Porto ya da Benfica'nın elinde olsaydı net Felix'in paralara çıkardı...
Arda bana göre öyle bir yetenek ki FB'ye sempati duymasam da sırf onun için FB maçı izleme kararı almıştım sezon başı. Umarım Atletico'da Felix'in yaşadığının benzerini yaşamaz.
Bu sene sonu gider Arda. Umarım Almanya yapar.

Arda bana göre öyle bir yetenek ki FB'ye sempati duymasam da sırf onun için FB maçı izleme kararı almıştım sezon başı. Umarım Atletico'da Felix'in yaşadığının benzerini yaşamaz.
Arda daha akıllı bir çocuğa benziyor.

Arda şu an Porto ya da Benfica'nın elinde olsaydı net Felix'in paralara çıkardı...

Bu sene sonu gider Arda. Umarım Almanya yapar.
Her maç en az 40 dakika oynaması lazım ki bu hesap, Fenerbahçe'nin Avrupa ligi ve Kupada finale kadar çıkmasına göre yapılmış bir hesap. İki kupadan da önümüzdeki turlar elendiği durumda bütün maçlarda en az 60 dakika oynaması lazım Arda'nın.

Sağlam Fenerbahçeli değilse, gider. Gitmesi lazım. Almanya yapması taraftarı değilim ben. Bana, ona uygun gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık