Efesli erken finalci yine basketbol hakkında atıp tutmaya başlamış.Basketbol iyi spor.![]()
![]()
Basketbol ders 4: Hatalı yürüme, Basketbolda topun iki el ile sektirilmesine, topu sürerken tutup ardından topun tekrar sektirilmesine, topu sektirmeden 3 adım atılmasına veya topun ayağa çarpmasına denir.İtudis yine güzel sattı maçı. Keli çıkarmıyor bir türlü. Kel batırdı maçı.
Üçlüğü daha önce size öğretmiştim tabi size. Basketbol iyi spor, bundan sonra burdan devamke.Kel 6 tane üçlük kullanmış. Carsen Edwards'ın 2 el üstü üçlüğünü Kel'in boş üçlüğüne tercih ederim...
Konuya son 2 haftadır girdiğinden dolayı cahilliğine veriyorum bu mesajı. :dBasketbol iyi spor.![]()
![]()
Aaaaa bişey demedim ben zaten, fdmlgkdfjgf. İyi spor yazdım sadece.Konuya son 2 haftadır girdiğinden dolayı cahilliğine veriyorum bu mesajı. :d
Çekirdek çitleyen çoktu. Serbest atışta elini kaldırmaya eriniyordu benim önüm, sağım, solum. Takım havaya girince taraftar destekliyor, 2 hatada susup izliyorlardı. Guduric'e sövdüm ama koça sövmedim.@Sogotoh İtudis'e de sövdün mü? Nasıldı atmosfer?
Televizyondan da öyle gözüküyordu... Baya leş taraftar.Çekirdek çitleyen çoktu. Serbest atışta elini kaldırmaya eriniyordu benim önüm, sağım, solum. Takım havaya girince taraftar destekliyor, 2 hatada susup izliyorlardı. Guduric'e sövdüm ama koça sövmedim.